Csapatépítés, (2013 augusztusáig)!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.08.08. 20:08
A vezetőség tett egy ígéretet, amit be is tartott. Hughton mivel bent tartotta a csapatot, ezért annyi pénzt kap átigazolásra, amennyit még Norwich...

A vezetőség tett egy ígéretet, amit be is tartott.A vezetőség tett egy ígéretet, amit be is tartott.

Hughton mivel bent tartotta a csapatot, ezért annyi pénzt kap átigazolásra, amennyit még Norwich menedzser nem kapott.

Március végén bombaként robbant a hír (akkor még nem volt biztos a bent maradásunk), hogy a Norwich 10 milláért, ami ugye klub rekordot jelentő összeg, megszerezte a Sporting Lisszabon ászát Ricky van Wolfswinkel-t.

Persze ennek is volt opciója! Ha a csapat mégsem marad bent, akkor Ricky nem jön.

A csapat végül bent maradt és Hughton elkezdte feltuningolni a klubot.

Kereken tíz játékost elküldött és érkezett pár nagy név. Röviden így lehetne jellemezni Hughton csapatépítési terveit.

Májusban még a kölcsönben lévő Garrido-t végleg megszereztük két évre. 1,5 millát fizettünk érte a Lazio-nak, majd Chris Martin-t végleg elengedtük a Derby County-nak. Chris nem fért bele Hughton terveibe, ráadásul Norwich-os karrierje alatt négyszer is kölcsön lett adva.

Májusba történt még az, amikor a klub 10 játékossal szerződést bontott.

Marc Tierney-re a Bolton lecsapott. Elliott Ward a másodosztályba frissen feljutott Bournemouth-hoz írt alá.

Korey Smith-et az Oldham végleg megvette, Simeon Jackson a Bundesliga újonc Eintracht Braunschweig-ot választotta.

Tom Adeyemi a fiatalításon áteső Birmingham City-nél találta magát, Geroge Francomb-ot végleg megszerezte az AFC Wimbledon, Lee Camp egy ideig a Dundee United edzéseit látogatta, de több infó nincs róla, Jed Steer követte Lambert-et az Aston Villa-hoz, Olumide Durojaiye meg a Falkirk-hoz szerződött.

James Vaughan-ért annyit udvarolt a Huddersfield Town, amíg oda nem került. Ugyan ez a helyzet volt Declan Rudd-al is, bár őt csak kölcsönbe adtuk. Végül távozott a klub legendánk Grant Holt, akit a Wigan 3 milláért elvitt.

Júliusban Hughton szép fokozatosan elkezdte megerősíteni a keretet.

Előző klubjából a Birmingham City-től elhozta a fiatal szélsőt Nathan Redmond-ot és a Blackburn svéd válogatott szélsőjét Martin Olsson-t.Ricky-vel tudatta, hogy kezdőként akar vele számolni, így nem csoda ha az új idegenbeli mezben már őt láttuk.

Hughton továbbra is 4 kapust akart látni a keretbe, ezért 1 éves szerződést iratot alá a veterán Carlo Nash-al, aki nagy valószínűséggel csak vészkapus lesz.

5,25-öt fizetett a holland Leroy Fer-ért és 5,2-ért (végre) elhozta a Celtic ászát Gary Hooper-t. Egy szóval Hughton-nak komoly tervei vannak a Norwich-al.

Hughton anno a Newcastle-hoz olyan játékosokat vitt mint Tioté, vagy éppen Ben Arfa. Az igazolásokat nézve az Európa Liga helyezés lehetne a cél, de ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor a Top10 meglehet.

Surman-t kölcsönadtuk az AFC Bournemouth-nak, Leon Barnett-et pedig a Wigan megvette. Új partnerünk a SBOBET.com lett, akik ezelőtt a West Ham és a Cardiff City partnerei voltak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik