Most már biztos: Luca Toni 2011-ig aláírt a Bayern Münchenhez

Vágólapra másolva!
2007.05.29. 11:53
Címkék
Luca Toni, a Fiorentina gólzsákja hivatalosan is a Bayern München játékosa lett. Andrea Della Valle, az olasz klub elnöke nagyon szép gesztusnak tartja, hogy a csatár nem egy rivális olasz klubhoz szerződött.
Luca Toni két év után hagyja ott a Fiorentinát
Luca Toni két év után hagyja ott a Fiorentinát
Luca Toni két év után hagyja ott a Fiorentinát
Luca Toni két év után hagyja ott a Fiorentinát

A Fiorentina 13 millió eurót kap Luca Toniért

A Fiorentina labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy 13 millió euróért eladja Luca Tonit a Bayern Münchennek. A klubra hivatkozva a La Gazzetta dello Sport című lap kedden azt közölte, hogy a két egyesület képviselői szerdán találkoznak Firenzében, hogy pontosítsák a részleteket és aláírják a szerződést. Az újság úgy tudja: a 30 éves, világbajnok támadó már több mint egy hónapja szignálta a négy évre szóló és számára 20 millió eurós bevételt biztosító megállapodást a bajorokkal. (MTI)
Luca Tonit, a Fiorentina gólzsákját már hónapok óta ostromolta több olasz nagycsapat, de néhány héttel ezelőtt a Bayern München is beállt a kérők sorába.

Olasz sajtóértesülések szerint a Bayern München és a játékos már hónapokkal ezelőtt megegyezett egymással, ám erről hivatalos tájékoztatás nem született.

Most viszont az már bizonyos, hogy a gólerős középcsatár Münchenben folytatja pályafutását: Luca Toni 2011-ig írt alá a Bayern Münchenhez.

„Az, hogy Toni a Bayern Münchenhez ment, nem egy másik olasz csapathoz, nagyon szép gesztus a részéről” – értékelte a klubcserét Andrea Della Valle, a Fiorentina elnöke.

A támadó is nagyon szép emlékekkel távozik a toszkán városból.
„Firenze mindig nagyon fontos lesz számomra. Két gyönyörű évet töltöttem itt, és rengeteg barátot szereztem.”

A jelenleg sérüléssel bajlódó támadó a két szezon alatt 49 gólt szerzett a Fiorentina színeiben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik