Hannover: csak Huszti vált be az új szerzemények közül

Vágólapra másolva!
2007.01.08. 12:38
Huszti Szabolcs kivételével nem váltak be az új szerzemények Hannoverben. Timo Nagy már távozott is, de Frank Fahrenhorstnak, Arnold Brugginknak és Christoffer Anderssonnak is sokat kell még javulnia.
Huszti Szabolcs jó vétel volt
Huszti Szabolcs jó vétel volt
Huszti Szabolcs jó vétel volt
Huszti Szabolcs jó vétel volt

A hannoveri szurkolók nem voltak túlzottan megelégedve a klub nyári vételeivel a szezon előtt, és pesszimizmusuk be is igazolódott, ugyanis az együttes várakozáson alul szerepelt az őszi szezon elején.

A Kicker című szaklap szerint is az alszó-szászországi együttes rosszul igazolt a nyáron, mindössze a Metzből igazolt Huszti Szabolcs váltotta be a reményeket.

A magyar középpályás 15 meccsen két gólt szerzett, igaz, az utolsó meccseket sérülés miatt kihagyta, de addig kulcsembere volt az előbb Peter Neururer, majd Dieter Hecking által irányított csapatnak.

A többiek viszont – nincs rá jobb szó – csődöt mondtak: a Per Mertesacker helyett a Brémától megkapott Frank Fahrenhorst ugyan 12-szer pályára lépett, de messze nem tudta pótolni a válogatott védőt. Timo Nagy viszont egy perc lehetőséget sem kapott, és a középpályás már vissza is tért Burghausenbe. Szintén távozhat a Freiburgból érkezett rutinos Richard Golz kapus, aki egy percet sem kapott Robert Enke mögött. A Halmstadtól érkezett Gunnar Thorvaldsson, valamint a szlovén Erik Jendrisek is csak ritkán jutott lehetőséghez.

Arnold Brugginknak és Christoffer Anderssonnak viszont jelentősen javulnia kell: a holland játékos tudásával nincs gond, de lassú a Bundesliga tempójához, támadó középpályás létére tizenöt meccsen eredménytelen maradt. Andersson viszont lehetőséget kaphat a jobb oldalon az eltiltott Cherundolo helyén, mivel balról a veterán Tarnatot képtelen volt kiszorítani.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik