Simunic belekötött Dárdaiba

Vágólapra másolva!
2006.12.06. 16:05
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC keddi edzésén a berlini csapat horvát légiósa, Josip Simunic egy párharcot követően felkapta a "vizet" és fellökte csapattársát, Dárdai Pált, majd előbbi trágár szavakkal illette és veszekedett is a magyar légióssal.
Dárdai értetlenül áll a történtek előtt
Dárdai értetlenül áll a történtek előtt
Dárdai értetlenül áll a történtek előtt
Dárdai értetlenül áll a történtek előtt

Szavazás

Melyik csapat nyeri a német bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Az esetről olvashatunk a német klub hivatalos honlapján is, méghozzá a vezetőedző, Falko Götz kommeltálásában.

"Azzal nincs semmi baj, ha egy edzésen egy kicsit paprikás a hangulat. De Joe most túlment egy határon. Mindenképpen le kell ülnöm vele és megbeszélnem a történteket."

"Edzésen ütköztünk egyet egymással - így az esetben érintett magyar légiós, Dárdai Pál -, de egyikünk sem sérült meg. Számomra érthetetlen, hogy Joe miért reagálta ennyire túl a történteket."

Zágrábi lapértesülések szerint a 28 éves horvát légiós a távozását a fontolgatja, mégpedig azért, mert csapatát nem érzi elég motiváltnak az előrelépéshez. Az érintett ezt az információt azzal cáfolta, hogy ha valóban így érezne, akkor nem hosszabbított volna 2011-ig szóló szerződést a berliniekkel.

Simunicnál elszakadt a cérna
Simunicnál elszakadt a cérna

Simunic 2000 óta áll a Hertha alkalmazásában, a berlinieknél már majd’ másfélszáz bajnokin léphetett pályára.

A csapat menedzsere, Dieter Hoeness nem csinált különösebb gondot magának az eset miatt. Sőt, valahol örült is neki, hiszen mint célzott rá: a játékosok nem tették túl magukat könnyedén a hétvégi brémai Werder elleni 3-1-s vereségen. A berliniek gólját éppen Simunic szerezte.

A Hertha egészen jól kezdte a szezont, álltak a tabella első helyén is, az utóbbi hetekben azonban elmaradtak a bravúrok. Olyan nagy ok azonban nincs az aggodalomra, így is az ötödik helyen állnak a bajnokságban. Tizenöt fordulót követően 24 ponttal és plusz négyes gólkülönbséggel állnak, hátrányuk a listavezető Werder mögött hat-, a harmadik Stuttgarttal szemben négy pont.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik