nemzetisport.hu 2015.10.19 19:59

Televízió: szombaton új csatorna indul, a DIGI Sport 3

Október 24-én, szombaton a DIGI Sport elindítja harmadik HD-csatornáját, DIGI Sport 3 néven – tájékoztatott róla a televízió, amelynek ígérete szerint az új adó indulásával több Európa-liga, valamint angol, olasz és francia bajnoki mérkőzést láthatnak a nézők.

 

A DIGI Sport közleményéből kiderül, a harmadik csatorna lehetővé teszi, hogy a jelenleginél több élő sportesemény kerüljön képernyőre. Ami a kínálatot illeti, a wimbledoni tenisztornán, az ATP-világbajnokságon és az úszó világkupákon kívül továbbra is a DIGI Sporton láthatóak a brazil, az argentin, a belga és a skót labdarúgó-bajnokság mérkőzései, a kosárlabda Euroliga, a ZF-Eger férfi vízilabdacsapatának Bajnokok Ligája-mérkőzései, illetve a MotoGP futamai mellett a hamarosan induló Formula–E sorozat versenyhétvégéi is.

„Ez hatalmas lépés a DIGI Sport életében. Egy új csatorna indítása mindig izgalmas kihívás a műszaki személyzet és a műsorkészítők számára egyaránt. A DIGI Sport 3 indulásával lehetőséget kapunk arra, hogy az eddigieknél több élő közvetítést mutassunk meg párhuzamosan és még több friss információt oszthassunk meg a sportrajongókkal napi hírműsorunkban, a Sport 24-ben” – nyilatkozta Faragó András főszerkesztő.

A DIGI Sport néhány kiemelt közvetítési joga:
• Premier League (angol labdarúgó-bajnokság)
• Serie A (olasz labdarúgó-bajnokság)
• Ligue 1 (francia labdarúgó-bajnokság)
• Európa-liga
• wimbledoni tenisztorna
• ATP Masters 1000 és WTA Premier tenisztornák
• a Veszprém SEHA Liga-mérkőzései
• férfi kosárlabda Euroliga
• Formula-E, Moto GP, IndyCar Series, NASCAR

2021.06.25 09:40:49

Minden más foci CSILLAG PÉTER

„És ami a legfőbb, megvan kedves, derült, boldog ifjúságuk, mint azoknak a gyerekeknek, akik egészségesen születtek a világra.”

2021.06.24 00:02:39

Minden más foci THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A hit, az akarat és az alázat mindent felülírhat.

2021.06.23 23:57:31

Minden más foci SZÖLLŐSI GYÖRGY

ALAPVONAL. Abban biztos vagyok, hogy nem helyes egyes politikai üzeneteket üdvösnek, általánosan támogatandónak titulálni, másokat pedig következetesen távol tartani a sportpályáktól.

2021.06.21 14:34:48

Minden más foci B. D. K.

Alisha Lehmann nagyon népszerű, az Instagramon már több mint hárommillió követővel rendelkezik.

2021.06.19 21:50:33

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Meg nem mondom, mikor lett megbocsáthatóan kegyetlen(ebb) a futball, mindenesetre nem csodálkoznék, ha valamelyik fogadási iroda a könyöklések számát is felvenné a tippelési lehetőségek közé.