CS. M. 2020.10.24 19:05

Freestyle: Szász Kitti Fabregastól kapott labdát a trükkjéért

Szász Kitti ismét bejutott a Red Bull Street Style, nem hivatalos freestyle labdarúgó-világbajnokság döntőjébe. A korábbi kétszeres győztes ráadásul aláírt labdát kapott egyik trükkjéért Cesc Fabregastól.

Szász Kitti megmutatta a Fabregastól kapott labdát (Fotó: Red Bull.hu)

 

Szász Kitti újfent bejutott a Red Bull Street Style döntőjébe, mint a sorozat történetének eddigi egyetlen kétszeres győztese. A magyar sportoló a RedBull.hu-nak adott interjút a fináléba jutás apropóján, és egy „ajándékba” kapott aláírt labda is szóba került, amelyet Cesc Fabregastól, a jelenleg a Monacóban futballozó, egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok labdarúgótól kapott.

A spanyol középpályás a Red Bull Street Style egyik zsűritagja volt, és úgy találta, hogy Szász Kitti trükkje volt a legszebb a 3. fordulóban – ezért járt a labda. „Nem számítottam rá, mert akkor sem voltam teljesen elégedett a körömmel. Egy régebbi kombinációmmal nyertem, ami még mindig nagyon jól néz ki, és neki is tetszett. Már fenn is van a polcon a többi becses labda között” – mondta a magyar sportoló.

2021.01.23 11:18:45

Minden más foci BOROS MIKLÓS, BACSKAI JÁNOS

Tizenkét hiányzó, hóemberek, Himnusz: kevesen fogadtak volna a szentgyörgyiek győzelmére.

2021.01.22 20:34:41

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Akarjuk, nem akarjuk, üdvösnek tartjuk vagy sem e fordulatot, a futballról való beszédnek kisebb része az, ami a pályán megesik, igen nagy hányadát e virtuális tér inspirálja, befolyásolja, alakítja ma már.

2021.01.22 13:11:29

Minden más foci H. D.

Ramón Miérez duplázott, az NK Osijek gond nélkül nyert a Lokomotiva Zagreb otthonában.

2021.01.21 19:25:14

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Ha létezik szerelem ember és város között... – exkluzív képgaléria a Maradona-királyság éveiről.