FFT: Gareth Bale úgy repült, akár a golyó – Sandro

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.11.30. 18:32
A brazil labdarúgó a Tottenhamnél kedvelte meg a dartsot, Tim Sherwooddal kapcsolatban azonban vegyesek az érzelmei.

Ízelítőként részletek az FFT Sandróval készített interjújából:

– Hogyan kerültél a Tottenhambe?
– Számos csapattal hírbe hoztak, de az első, amelyik elfogadható ajánlatot tett, a Spurs volt. Volt egy kellemetlen időszak, mert az Internacional elnöke azt mondta, hogy nem adnak el áron alul. A klub nagyon jó időszakát élte, így szerinte az árfolyama is emelkedett. Hat hónapon át tartott a folyamat, mivel az Inter nem akart elengedni, mielőtt befejeződött a Libertadores-­kupa. Ennek köszönhető, hogy az utolsó mozdulatom a serleg magasba emelése lett. Csodálatos volt.

– A Tottenham szurkolói „Vadállatnak” hívtak.
– Tetszett, bár a családom nem értette az elején. Amikor hozzám került a labda, a szurkolók vadállathangot kezdtek el kiadni, a családtagjaim meg azt hitték, hogy pfújolnak!

– Milyen emlékeid vannak az első BL-meccsedről, amikor a Tottenham nyert a Milan otthonában?
– Csodálatos volt! Felmentem a pályára, és a hangszórókból a Sweet Child O' Mine szólt a Guns N' Rosestól. Nagy meccs volt. Wilson Palacios és én voltunk a védekező középpályások. Előtte nem volt időnk összeszokni, de jól ment a játék. Én szedtem össze azt a labdát, amiből a gólunk született. Aaron Lennon szaladt el a jobb szélen, és adott egy gólpasszt Peter Crouch­nak. Nem akartam elhinni.

– Bale nagyon jó volt?
– Amikor először edzettem a Tottenhamben, megkérdeztem a csapattársaimat, hogy ki ez a srác, ugyanis nem tudom utolérni, kiválóan lő, fejel, őrület! Igénybe vett a tréningen, ha ellene voltam. Még csak balhátvéd volt, de úgy repült, akár a golyó!

A teljes interjút elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik