Szerb Kupa: bemutatkozik az új edző, visszavághat a Kolubarának a Topolya

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2021.12.01. 08:21
null
Visszavághat a Topolya (Fotó: Tölgyesi Huba)
Legutóbb október végén győzött a Topolyai Sport Club, amely Zsarko Lazetics irányításával készül a Szerb Kupa szerdai nyolcaddöntőjére.  

Legutóbb október végén, a Zlatibor elleni idegenbeli mérkőzésen győzött a Topolyai Sport Club, amely akkor a Szerb Kupában – többek között Bocskay Bertalan bombagóljával – 4–0-ra nyert, és bejutott a 16 közé.

Azóta a bajnokságban három vereség és két döntetlen a csapat mérlege, s most úgy tűnik, minden adva van ahhoz, hogy szerdán, a Kolubara elleni kupameccsen megszakadjon a rossz sorozata. Hivatalosan ezen a találkozón mutatkozik be Zsarko Lazetics,  a csapat új vezetőedzője, aki hétfőn már megtartotta az első gyakorlást a TSC Akadémiáján, s természetesen szeretné győzelemmel kezdeni topolyai pályafutását.

Az sem elhanyagolható tényező, hogy az észak-bácskai együttes saját közönsége előtt, a TSC Arénában fogadja a Kolubarát, amelyet a bajnokság első felében vendéglátóként – igaz, akkor még Zentán – 4–0-ra győzött le. És ha mindez nem volna elég, a lazarevaci ellenfél éppen a hétvégén, a szerb Szuperliga 18. fordulójában nyert 2–1-re a TSC ellen, úgyhogy a visszavágás is fűtheti a topolyai játékosokat és a szakvezetőséget.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, ha a rendes játékidő végén döntetlen az állás, tizenegyespárbaj következik.

SZERB KUPA, NYOLCADDÖNTŐ     
13.00: Topolya–Kolubara

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik