Huszti Szabolcs góllal mutatkozott be az UEFA-kupa-győztesben

Vágólapra másolva!
2009.02.07. 21:49
Huszti Szabolcs góllal mutatkozott be a Zenit Szentpétervár együttesében. A Törökországban edzőtáborozó Zenit a magyar középpályás góljának is köszönhetően 3–0-ra győzte le a szerb első osztályú Vojvodina csapatát.
Huszti góllal mutatkozott be a Zenitben
Fotó: fc-zenit.ru
Huszti góllal mutatkozott be a Zenitben
Huszti góllal mutatkozott be a Zenitben
Fotó: fc-zenit.ru
Huszti góllal mutatkozott be a Zenitben
Nem kellett sokáig várni arra, hogy Huszti Szabolcs bemutatkozzon új csapatában, az UEFA-kupa-győztes Zenit Szentpétervár együttesében.

Az orosz bajnokságban ötödik helyen végzett klub a téli átigazolási időszak hajrájában szerezte meg a magyar válogatott középpályást a Hannover 96 együttesétől.

Huszti azonnal csatlakozott a Törökországban edzőtáborozó kerethez, és bár eleinte megfázással küzdött, szombaton bemutatkozhatott új együttesében.

Sőt, nem is akárhogy, hiszen a magyar szélső szerezte csapata első gólját a szerb első osztályban szereplő Vojvodina csapata ellen.

A kezdőcsapatban helyet kapó Huszti a 15. percben volt eredményes, akkor betört a tizenhatoson belülre, és a hosszú sarokba lőtt. A magyar középpályást a 61. percben cserélték le.

A 3–0-s végeredményből a Huszti helyére beálló Alekszej Jonov, és Anatolij Timoscsuk egy-egy találattal vette ki a részét.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Zenit Szentpétervár–Vojvodina 3–0 (Huszti 15., Jonov 71., Timoscsuk 75.)

NAGY PÉNZ, NAGY FOCI... – SZÖLLŐSI GYÖRGY BLOGJA

„Huszti Szabolcs valahogy éppen az ellentéte a szerencsétlen, önbizalomhiányos, tutyimutyi magyar focistáknak. Amikor a Fradi száműzte Sopronba, élete első nyolc bajnoki meccsén lőtt öt gólt. Semmi nem állhat az útjába, és ma már évi félmilliárdot keres a hajdani gógánfai kölyök.”
A blog teljes szövegét ide kattintva olvashatja el.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik