Andrej Arsavin nem igazol el, marad az UEFA-kupa címvédőjénél

Vágólapra másolva!
2008.07.10. 16:59
A Zenit UEFA-kupa-menetelése, valamint az orosz válogatott sikeres Eb-szereplése után a mindkét sikerben nagy szerepet játszó Andrej Arsavin egy csapásra az átigazolási piac egyik legkeresettebb játékosává vált. Jelenleg mégis úgy tűnik, az orosz futballista nem igazol külföldre, hanem marad a szentpétervári csapatnál.
Andrej Arsavin nem cseréli le a Zenit mezét
Fotó: Imago
Andrej Arsavin nem cseréli le a Zenit mezét
Andrej Arsavin nem cseréli le a Zenit mezét
Fotó: Imago
Andrej Arsavin nem cseréli le a Zenit mezét
A RIA Novosztyi arról számolt be, hogy Arsavin maga kérte a Zenit vezetőit, hadd játsszon továbbra is a csapatban. Az orosz hírügynökség az együttes holland szakvezetőjét, Dick Advocaatot idézi, aki felelevenítette azt is, hogy korábban ő maga nyilatkozott úgy, megfelelő ajánlat esetén távozhat a játékos.

Bár érdeklődőkben nem volt hiány, úgy tűnik, megfelelő ajánlat mégsem érkezett.

Arsavin iránt többek között az Arsenal, a Chelsea, valamint a Barcelona is érdeklődött, a katalánok 15 millió eurós ajánlatát azonban kevésnek találták a Zenit vezetői.

Mivel a labdarúgó előzőleg kijelentette, hogy csak olyan együttes kedvéért hagyná el jelenlegi csapatát, amelyik a Bajnokok Ligájában szerepel, a további érdeklődők, például a Manchester City már ez első rostán fennakadtak.

Szerda este a Zenit hazai közönség előtt lépett pályára, ám hiába vezetett kétszer is az orosz bajnok, végül 4–3-as vereséget szenvedett a Szpartak Naltcsik gárdájától – Andrej Arsavinnal a soraiban.


BOTLADOZIK A BAJNOK

A Zenit nyolc mérkőzés után a 13. helyen áll hazája bajnokságában, azonban négy meccsel kevesebbet játszott, mint az éllovas Rubin Kazany. A Szpartak Nalcsik elleni vereség volt a második a szezonban, emellett két győzelem és négy döntetlen a csapat mérlege.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik