Viola szeretne visszatérni hazánkba, akár futballistaként

Vágólapra másolva!
2008.04.29. 11:55
Címkék
A szombati Honvéd Champions–Brazil Masters'94 gálamérkőzés legjobbjának választott Viola nagyon jó élményekkel távozott Budapestről, elmondása szerint mindenképpen vissza fog térni a magyar fővárosba.
Viola megkedvelte a magyar embereket, szeretne visszatérni Magyarországra
Fotó: Németh Péter
Viola megkedvelte a magyar embereket, szeretne visszatérni Magyarországra
Viola megkedvelte a magyar embereket, szeretne visszatérni Magyarországra
Fotó: Németh Péter
Viola megkedvelte a magyar embereket, szeretne visszatérni Magyarországra

„Annyi élmény gyűlt össze bennem az önök országáról, hogy mindenképpen meg kellett osztani a szeretteimmel. A Brazil Masters csapatával talán játszunk még Budapesten” – mondta a Nemzeti Sportnak a brazil világbajnok.

Viola nem csupán turistaként jönne vissza hazánkba, ha egy magyar klubtól ajánlatot kapna, akkor akár egy világbajnok brazil játékossal is erősödhetne az NB I.

„Hát ezért is mondom, ha valamelyik magyar klub edzője még látna fantáziát bennem, bátran keressenek, mert én a nyári alapozást legszívesebben Magyarországon kezdeném. Nem a pénzen múlna az ideszerződésem, a családommal kérnénk egy szép lakást, tisztességes fizetést, aztán máris jönnénk” – mondta a 39 éves klasszis.

Viola tervei komolynak tűnnek, habár nehéz elképzelni egy magyar csapat soraiban, bár biztosan láthatnánk tőle néhány gyönyörű gólt, akár megcsodálhatnánk még pár olyan ollózó mozdulatot, melyet a szombaton Kispestre látogató közönség élőben tekinthetett meg.

Egy biztos, nagy népszerűségnek örvendene az a csapat, amelyik a brazil klasszissal állna ki bajnoki mérkőzésein, de lássuk be, a nagyon szimpatikus futballista szavai talán csak egy jópofa vicc részei, annak ellenére, hogy nagyon komolynak tűnnek.

Viola elmondta azt is, hogy kiket szerepeltetne a brazil válogatottban, természetesen nem állta meg viccesre venni a figurát.

„Ó, nagyon egyszerű a válasz: Viola, Bebeto, Romario. Persze ott lenne a keretben Ronaldo is, csak vigyázzon, el ne hízzon, és talán az ifjú Pato, akinek még rengeteget kell bizonyítania. De erről majd beszéljünk akkor, ha elkezdtem Budapesten valamelyik magyar csapatban a felkészülést a következő szezonra...” – válaszolta jókedvűen a brazil a válogatott összeállításáról feltett kérdésre.

A TELJES INTERJÚ ANYAGÁT A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN TALÁLJÁK.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik