CS. P.online 2006.10.22 01:25 Frissítve: 2023.02.24 19:01

Adrianót hazaküldték

Miközben a szombati két mérkőzéssel elkezdődött a Serie A hetedik fordulója, és a második ligás Juventus is megszerezte menetrendszerű győzelmét a Triestina ellen (ezúttal Cristiano Zanetti találatával nyertek a zebrák 1–0-ra), az olasz közvéleményt leginkább Adriano esete foglalkoztatja.

Adriano, ha a feje tetejére áll, sem tud megújulni ? szabadságra is küldték
Adriano, ha a feje tetejére áll, sem tud megújulni ? szabadságra is küldték
Az Internazionale március óta gólképtelen brazil támadóját Roberto Mancini vezetőedző hazaküldte Rio de Janeiróba, hogy pihenje ki magát és regenerálódjon. Adriano soron kívüli kirándulása legalább egy hétig tart, és ha minden igaz, Olaszországba való visszatérése után is megkülönböztetett bánásmódban részesül majd: a klub által megtervezett, személyre szabott pszichológiai tréning vár rá.

„Régebben ilyen esetekben a játékosokat felküldték a hegyekbe hat-hét napra, hogy energiát gyűjtsenek – mondta Roberto Mancini. – Ma már inkább hazaengedjük, akinek efféle gondjai adódnak, ugyanis a tapasztalatok szerint az otthon légköre van a legjobb hatással a pszichés problémákkal küzdő futballistákra.”

Az ügyről Giovanni Galeonénak, a vasárnap éppen az Intert fogadó Udinese vezetőedzőjének is megvan a véleménye. A szakember bevallotta: neki sohasem tetszett Adriano játéka, és kijelentette, nem érdemli meg a „világklasszis” jelzőt.

SERIE A, 7. FORDULÓ
Messina–Empoli 2–2 G: Rigano (9.), Ogaszavara (50.), ill. Saudati (32.), Busce (64.)
Cagliari–Torino 0–0

Az élcsoport: 1. Inter 14 pont, 2. Roma 12 (10–3), 3. Palermo 12 (14–12)


Szavazás

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!