Gondos Flóra ezüstérmes

B. CS.B. CS.
Vágólapra másolva!
2009.07.05. 23:16
Címkék

Az utolsó ugráson múlt. Gondos Flóra harmadik volt, az előtte álló svéd Linnea Berglund pedig nem élete ugrását produkálta az utolsó sorozatban. Gondosnak ellenben helyén volt a szíve, így utolsó vízbe érkezésekor boldogan szakadhatott ki az örömkiáltás a Széchy Tamás uszoda közönségéből, még a torony is beleremegett: az ifjúsági Európa-bajnokságon az A-korcsoportos lányok 3 méteres műugrásában az ő nyakába került az ezüst. Persze csak azután, hogy eleget tett kötelezettségének, ugyanis miután fogadta az öleléseket és a gratulációkat, jelenése volt a doppinglaborban.

„Ezt a számot tartottam a legesélytelenebbnek az Eb-n, mert ez ment az idén a legrosszabbul – mondta a toronyugrásban hatodik, egy méteren 15. Gondos Flóra – A verseny előtt nagyon izgultam, de ugrás közben megnyugodtam annak ellenére, hogy a rosszabbul sikerült második kísérlet után kissé elbizonytalanodtam. Tudtam, ha az utolsó sorozat jól sikerül, meglehet az ezüst.”

A rendkívül szimpatikusan és szerényen nyilatkozó hölgy sikerének értéke annak ismeretében mérhető igazán, hogy legutóbb 2000-ben nyert érmet magyar sportoló az ifjúsági kontinensviadalon: akkor Barta Nóra győzött…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik