Izzadás a luxusban

K. K.K. K.
Vágólapra másolva!
2009.07.03. 00:41
Címkék

Izzadás a luxusban

Pénteken útra kelnek a Ferencváros magyar labdarúgói, s miután csatlakozik a küldöttséghez az angliai légió, elkezdődik a felkészülés az élvonalbeli bajnokságra – Sheffieldben. A keret délután háromkor találkozik az Albert-stadionban, s közösen buszozik ki Ferihegyre, hogy a fél hétkor felszálló géppel Manchesterbe repüljön, ahonnan aztán indul is tovább Sheffieldbe, s éjfél körül elfoglalja a United stadionjának egyik oldalán álló Copthorne hotel szobáit. A Kevin McCabe tulajdonában lévő luxusszállodában várja majd csapatát Bobby Davison vezetőedző, aki a szombati reggelinél tart eligazítást futballistáinak és tájékoztatja a társaságot az edzőtábor programjáról.

Az angol túra során három előkészületi meccsen pályára lépő Fradi játékosai kemény hétre számíthatnak: a szakmai stáb napi két tréninget vezényel a Sheffield United edzőközpontjában, ahol négy pályát, korszerű edzőtermet, uszodát használhatnak a ferencvárosiak, mert a „házigazda” együttes éppen Máltán készül a Championship rajtjára.

A Ferencváros 6-án a Sheffield FC ellen, 8-án a Lincoln City vendégeként, 11-én pedig a Barnsley otthonában futballozik, s mindhárom nap programjában gyakorlás is szerepel.

A július 3-ától 12-ig tartó edzőtáborban húsz igazolt labdarúgó készülhet, míg hozzájuk csatlakozik szombaton Keith Gillespie, illetve a héten olyan Sheffieldből, illetve más angol csapatokból érkező futballisták, akik a jövőben a Fradit erősíthetik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik