Volt visszaút Óbudára

K. K.K. K.
Vágólapra másolva!
2009.02.04. 11:09
Címkék

Bognár György visszatért Óbudára. Az NB II Nyugati csoportjában szereplő felcsúti felnőttcsapat, valamint a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémia szakmai munkáját irányító edző azután, hogy a fiatal Ízing Martin belgiumi átigazolásáért őt tette felelőssé a klubvezetőség, és felbontotta szerződését, ismét a III. Kerületi TUE alkalmazásába áll. A korábbi ötvenszeres válogatott labdarúgónak azonban a felcsúti szerepvállalás előtti időszakhoz képest bővült a munkaköre: Bognár György amellett, hogy 320 korosztályos futballistáért felelős, mint klubigazgató az egyesülethez tartozó röplabdázók és atléták fejlődését is figyelemmel kíséri.

„Valójában nem kellett visszatérnem, ugyanis a felcsúti időszak alatt is részt vettem az óbudai munkában – mondta Bognár György. – Nem szerettem volna kiengedni a kezemből, amit felépítettünk – erre sajnos a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémiánál nem hagytak elég időt… A Kerületnél továbbra is azt a koncepciót követjük, amit szerepvállalásom elején megfogalmaztunk: lehetőséget adni a tehetséges fiataloknak, hogy beépülhessenek NB III-as csapatunkba, majd magasabb osztályba segíteni a fiúkat. Az idén az is feladatunk, hogy az előző szezonban az élvonalbeli csapatoknak kiírt ifjúsági bajnokságba felkerülő együtteseink kiharcolják a bentmaradást, és a jövőben is a kiemeltek között futballozhassanak. Az én feladatköröm annyiban más, hogy a TUE-hoz tartozó röplabdázókra, valamint a klubban atletizáló gyerekekre is figyelek.”

Noha Bognár Györgyöt elküldték Felcsútról, a PFLA és a III. Kerületi TUE között tavaly ősszel született megállapodás nem szűnt meg: ha az óbudai egyesületnél kimagasló ígéret tűnik fel, a klubigazgató javasolhatja a felcsúti vezetőknek, hogy kerüljön a akadémiára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik