Két testnevelő segíti a vezetőedző munkáját

JUTASI RÓBERTJUTASI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2008.01.10. 01:01
Címkék

A szombati orvosi vizsgálat után hétfőtől napi két edzéssel készül a Gabona Transz-Kaposvári Rákóczi FC. A fennállása óta legjobb idényét záró együttes vezetőedzőjének, Prukner Lászlónak két testnevelő tanár, Bali Péter és Dovigyel Csaba segíti a munkáját. A csütörtökig szabadságot kapó brazilok, André Alves és Leandro da Silva, valamint a Németországba igazoló Dusan Vasziljevics mellett Mező Tamás sem kezdte el a munkát. A Rákóczi saját nevelésű, 33 éves védője – érvényes szerződése ellenére – visszavonul, ugyanakkor az őszi idény nagy részét operáció miatt kihagyók közül Petrók Viktor, Kovácsevics Róbert és Pest Krisztián elkezdte az edzéseket. Radics Zsolt továbbra is hiányzik, a szerbiai légióst ugyanis decemberben ismét megműtötték.

Egyetlen új arc tűnt fel a keretben, Nemanja Nikolics – a Kaposvölgye VSC labdarúgójának játéka a Ligakupa decemberi sorozatában nyerte el Prukner László tetszését. Átigazolása ügyében a két somogyi klub közel áll a megegyezéshez. A következő héten újabb brazil és szerb játékos érkezik tesztelésre – tudtuk meg Illés János ügyvezető elnöktől.

Kialakult a csapat programja is: január 23-tól hét mérkőzés és két teremtorna szerepel a műsoron. Az ellenfelek között három horvát és egy szlovén első osztályú csapat is található, melyekkel Kaposváron randevúzik majd a Rákóczi. Szóba jött egy februári egyhetes isztriai edzőtáborozás, ám csak akkor lesz utazás, ha a hazai időjárás ezt indokolttá teszi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik