Szünet után nem volt kegyelem (1)

A mérkőzésről tudósított: KEMÉNY KRISTÓF, KIRIPOLSZKY TAMÁSA mérkőzésről tudósított: KEMÉNY KRISTÓF, KIRIPOLSZKY TAMÁS
Vágólapra másolva!
2007.08.26. 00:00
Címkék
Bár az első félidőben még tartotta magát a Kaposvár, a Debrecen végül kiütötte a Rákóczit, többek között a szünetben beálló, majd ötvennégy másodperccel később gólt szerző, egy percre rá pedig gólpasszt adó Kerekes Zsombornak köszönhetően.

PERCRŐL PERCREPERCRŐL PERCRE

14. perc: Vukmir cselezgetett a kaposváriak tizenhatosának előterében, kitűnő ütemben tolta a labdát a középen kilépő Kouemahához, aki ziccerben kicsit hosszan vette át, így lövése elakadt a kapujából kilépő Milintében.

37. perc: Kiss Zoltán szabadrúgásból Dzsudzsákhoz talpalta a labdát, ő kétszer is tolt rajta, s miután így közelebb csalta magát az ellenfél kapujához, 18 méterről ballal a jobb felső sarok mellé bombázott.

45. perc: Rudolf végzett el balról szögletet, a labda átszállt a hosszú oldalra, és Kiss Zoltán négy méterről előrevetődve az üresen maradt kapu mellé fejelt.

46. perc: Kiss Zoltán jobbról beívelte a labdát, Kerekes pedig négy méterről a kapu bal oldalába bólintott.

1–0

47. perc: A szünetben beálló Kerekes második labdaérintéséből – a gólja után – gólpasszt adott: jobbról emelt középre, és Kouemaha nyolc méterről a kapu jobb oldalába csúsztatott.

2–0

68. perc: Sándor Tamás indította a jobb szélen meginduló Kiss Zoltánt, aki élesen középre lőtt, Kerekes hat méterről pörgetett kapura, Milinte azonban bravúrosan védett.

69. perc: Dzsudzsák kisszöglet után visszagurított Sándor Tamáshoz, aki 25 méterről, jobbal kilőtte a bal alsó sarkot.

3–0

73. perc: Sándor Tamás futtatta a bal oldalon Dzsudzsákot, ő az alapvonal közeléből pontosan adott be, és az érkező Leandro ballal, négy méterről a léc alá helyezett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik