Hibátlanok összecsapása

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2006.08.26. 02:07
Címkék
A harmadik forduló pénteki kezdetéig az összes csapat a nürnbergiek hátát nézte a tabellán.
A csapat kétszer nyert, és mindeközben még gólt sem kapott. A Bayern is két győzelemmel áll, de igazi rangadó lesz Münchenben. A Bayern játékosainak gondjairól legfőképpen a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona tehet. A katalán klub kedden megmutatta a bajoroknak, milyen az igazi futball (4–0-ra elpáholta őket felkészülési meccsen). El kell azonban ismerni, hogy Felix Magath tanítványai ellenfelükkel szemben nem a legerősebb összeállításban léptek pályára, ám a négy gól így is sok. Ráadásul az Owen Hargreaves körüli hercehurca sem tesz jót a bajor öltöző hangulatának. A Nürnberg ellen pályára lép az angol válogatott játékos, miután felgyógyult betegségéből, mindenesetre a német lapok a kezdőbe jelölték a 25 éves középpályást.

Szombaton két újonc gárda, a Bochum és az Energie Cottbus a rosszmájúak szerint kiesési rangadót játszik. A Cottbusban pályára léphet Szélesi Zoltán is. A 24 éves védő pénteken az NS-nek elmondta, tagja a 18-as keretnek, de hogy kezdőként kap-e lehetőséget, vagy a kispadon ül, az csak a találkozó előtt derül ki.

BUNDESLIGA 3. FORDULÓ
A pénteki mérkőzésen:

Schalke–Werder Bremen 2–0
(Kuranyi 7., Hamit Altintop 72.)

A forduló további párosítása:
Szombat: Bayern–Nürnberg, Leverkusen–Wolfsburg, Stuttgart–Dortmund (tv: Sport Klub), Mönchengladbach–Bielefeld, Hannover–Aachen, Bochum–Cottbus (egységes kezdés 15.30).
Vasárnap: Hamburg–Hertha (tv: Sport Klub), Mainz–Frankfurt (mindkettő 17 óra).

Szavazás

Melyik csapat nyeri a német bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik