Intertotó-kupa: Szadi Kadhafi lesz az olaszok vezére?

SZŰCS ANDRÁSSZŰCS ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2003.07.29. 21:56
Címkék
Már emelkedik az érintett csapatok szimpatizánsainak a vérnyomása, hiszen az elődöntőkhöz érkezett az UEFA-Intertotó-kupa. Amely gárdák sikerrel veszik ezt a kört, azokat már csak két meccs választja majd el az UEFA-kupa főtáblájától  erre a huszárvágásra a Wolfsburgnak is jó esélye van.
Habár már az előző idény közepén elment az "egyszemélyes show”, Stefan Effenberg, érkezett a remek kapus, Simon Jentzsch, valamint klubrekordot jelentő összegért az argentin gyöngyszem, Andrés D’Alessandro. A horvát Cibalia ezen erősítésekkel minden bizonnyal leküzdhető. Lisztes Krisztián együttese, a Werder Bremen a "szomszédba”, Paschingba utazik. A Szendrei Györgyöt a keretükben tudó osztrákoknál áll a bál (hétfőn sorozatos térdoperációi miatt lemondott a szezon végén még szerződést hosszabbító edző, Georg Zellhoffer, utóda Heinz Hochhauser lett), így itt is a vendégcsapat az esélyesebb. A csehek most még két gárdával is jelen vannak, megeshet viszont, hogy döntőben már egy csapatuk sem lesz, hiszen a Brno a spanyol Villarreal, míg a Liberec a német Schalke ellen játszik. A holland Heerenveen és a szlovén Koper összecsapása ellenben abszolút háromesélyes. A forduló tán legérdekesebb párosát a Nantes és Perugia alkotja. A franciák a nyáron edzőt cseréltek (Angel Marcos helyett Loic Amisse-é lett a kispad) és "vezérbikát” vesztettek (Viorel Moldovan a szokásoknak megfelelően Katarba ment levezetni), míg az olaszok legnagyobb igazolása a líbiai vezető 30 éves fia, Szadi Kadhafi...UEFA-Intertotó-kupa

Az elődöntők párosítása: Cibalia (horvát)–Wolfsburg (német), Pasching (osztrák)–Werder Bremen (német), Brno (cseh)–Villarreal (spanyol), Schalke (német)–Liberec (cseh), Heerenveen (holland)–Koper (szlovén), Nantes (francia)–Perugia (olasz)
A visszavágókat augusztus 6-án játsszák.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik