Légiósok: magyarok bevetésen, iksz Finnországban és Szlovéniában

Vágólapra másolva!
2011.08.12. 22:15
A finn labdarúgó-bajnokságban Gruborovics Tamás, a szlovénban Polareczki Roland lépett pályára pénteken, mindketten döntetlennek voltak részesei.

Finnországban Gruborovics Tamás csapata, a JJK a hajrában veszített el két pontot a VPS vendégeként. A magyar középpályás végigjátszotta az 1–1-re végződő mérkőzést, amelyen a házigazdák a 83. percben egyenlítettek. A JJK immár négy forduló óta képtelen nyerni, ennek ellenére tartja a harmadik helyet.Finnországban Gruborovics Tamás csapata, a JJK a hajrában veszített el két pontot a VPS vendégeként. A magyar középpályás végigjátszotta az 1–1-re végződő mérkőzést, amelyen a házigazdák a 83. percben egyenlítettek. A JJK immár négy forduló óta képtelen nyerni, ennek ellenére tartja a harmadik helyet.

Balogh Balázs csapata, a KuPS ellenben lezárta tíz forduló óta tartó nyeretlenségét; a magyar védő sérült, nem léphetett pályára a MyPa ellen 2–0-ra megnyert találkozón, amely után csapata a 10. helyen áll, két ponttal megelőzve az utolsó előtti VPS-t.

Szlovéniában a szezont két vereséggel kezdő Nafta újra pontot szerzett: a Celjében ikszelő lendvai csapatba Polareczki Roland az 56. percben állt be, voltak veszélyes megmozdulásai, gólt azonban nem szerzett. A legutóbbi három fordulóban öt pontot kasszírozó, és az 5. helyre felkapaszkodó Nafta másik magyar légiósa, Kocsis Adrián kispados volt.

LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGOK
FINNORSZÁG
19. FORDULÓ
Haka–Inter Turku 2–0
HJK–Honka 2–1
Jaro–Mariehamn 4–0
KuPS–MyPa 2–0
TPS Turku–RoPS 2–1
VPS–JJK 1–1
Az élcsoport: 1. HJK 51 pont (20 mérk.), 2. Inter Turku 39, 3. JJK 33
SZLOVÉNIA
5. FORDULÓ, PÉNTEKI MÉRKŐZÉS
Celje–Nafta
1–1
Az élcsoport: 1. Maribor 12 pont (4 mérk.), 2. Domzale 10 (4), 3. Celje 7
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik