nemzetisport.hu 2015.05.05 17:56 Frissítve: 2015.05.05 18:18

Haladás: Halmosiékat más-más okok miatt mentették fel - hivatalos

A Haladás NB I-es labdarúgócsapata hivatalos honlapján megerősítette, hogy Halmosi Péter, Rózsa Dániel és Iszlai Bence kikerült az első keretből.

Halmosi és Artner már akkor nagyon jó viszonyban voltak, amikor a szakember Szombathelyen dolgozott (Fotó: Szabó Miklós, archív)

 

„Kuttor Attila, a vasiak edzője felmentette az edzések látogatása alól a Szombathelyi Swietelsky-Haladás három labdarúgóját” – írja a Haladás hivatalos honlapja.

Rózsa Dánielt, Iszlai Bencét és Halmosi Pétert Kuttor Attila felmentette az edzések látogatása alól, a három labdarúgó kedd délelőtt és délután sem edzett a csapattal – tudta meg a haladas.hu Tóth Miklóstól, a szombathelyiek ügyvezető igazgatójától.

Noha az ügyvezető ennél többet nem árult el, a honlap információi szerint nem a nyugat.hu oldalon megjelent ok volt az indok. A portál szerint azért tette kereten kívül a triót Kuttor, mert a Haladás-Dunaújváros (1–4) bajnoki után volt edzőjüket, Artner Tamást ölelgették.

Nos, Iszlai Bence eltiltása miatt a stadionban sem volt, már csak ezért sem ölelgethette volna extrénerét. Rózsa pedig csupán kezet fogott Artnerral, Halmosi viszont a hármas sípszót követően valóban hosszasan ölelgette az újvárosi mestert.

Rózsa és Iszlai esetében a fő ok, hogy egyikük sem hosszabbítja meg nyáron lejáró kontraktusát, Halmosi esetében viszont az előbb említett, Dunaújváros elleni meccs után történtek játszották a főszerepet.

A három játékos határozatlan ideig nem látogathatja a tréningeket.

2021.01.17 21:04:38

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Bognáréknál természetesnek tűnt, hogy a fiúk is a focival kelnek és fekszenek.

2021.01.13 14:20:38

Labdarúgó NB I H. D.

Róbert Mak mellett a 17 éves Damir Redzic és Myrto Uzuni is beköszönt Szerhij Rebrov csapatában.

2021.01.12 15:37:07

Labdarúgó NB I H. D.

A mérkőzés egyetlen gólját a csereként pályára lépő Aissa Laidouni szerezte.

2021.01.10 23:13:56

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. A gyerek inkább itthon próbálgassa a biciklicselt, legyen negyven csálé lövése mellett egy bombagólja, de mi, nézők ne azok miatt bosszankodjunk, akik azért léphetnek be a klubházba, AZ öltözőbe s aztán a pályára, mert olcsóbban mutatják be ugyanezt.