nemzetisport.hu 2015.05.05 17:56 Frissítve: 2015.05.05 18:18

Haladás: Halmosiékat más-más okok miatt mentették fel - hivatalos

A Haladás NB I-es labdarúgócsapata hivatalos honlapján megerősítette, hogy Halmosi Péter, Rózsa Dániel és Iszlai Bence kikerült az első keretből.

Halmosi és Artner már akkor nagyon jó viszonyban voltak, amikor a szakember Szombathelyen dolgozott (Fotó: Szabó Miklós, archív)

 

„Kuttor Attila, a vasiak edzője felmentette az edzések látogatása alól a Szombathelyi Swietelsky-Haladás három labdarúgóját” – írja a Haladás hivatalos honlapja.

Rózsa Dánielt, Iszlai Bencét és Halmosi Pétert Kuttor Attila felmentette az edzések látogatása alól, a három labdarúgó kedd délelőtt és délután sem edzett a csapattal – tudta meg a haladas.hu Tóth Miklóstól, a szombathelyiek ügyvezető igazgatójától.

Noha az ügyvezető ennél többet nem árult el, a honlap információi szerint nem a nyugat.hu oldalon megjelent ok volt az indok. A portál szerint azért tette kereten kívül a triót Kuttor, mert a Haladás-Dunaújváros (1–4) bajnoki után volt edzőjüket, Artner Tamást ölelgették.

Nos, Iszlai Bence eltiltása miatt a stadionban sem volt, már csak ezért sem ölelgethette volna extrénerét. Rózsa pedig csupán kezet fogott Artnerral, Halmosi viszont a hármas sípszót követően valóban hosszasan ölelgette az újvárosi mestert.

Rózsa és Iszlai esetében a fő ok, hogy egyikük sem hosszabbítja meg nyáron lejáró kontraktusát, Halmosi esetében viszont az előbb említett, Dunaújváros elleni meccs után történtek játszották a főszerepet.

A három játékos határozatlan ideig nem látogathatja a tréningeket.

2021.09.26 16:34:52

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A Fradi sorozatban kilencedszer nyert odahaza a lila-fehérek ellen, pedig az Újpest emberhátrányban sem adta fel.

2021.09.26 13:02:17

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bár megszerezte a vezetést a Debrecen Kisvárdán, megtartani már nem tudta az előnyt.

2021.09.25 20:39:20

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Szinte minden az Újpest ellen szól tehát, mégsem javasoljuk, hogy mindenki feltegye a házát a Fradi győzelmére.