FTC: visszatér az Üllői útra az U21-es válogatott játékos

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.05.18. 09:08
null
Iyinbor Patrick (labdával) alapembernek számított ebben az idényben a Vasasban (Fotó: Tumbász Hédi, archív)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros első csapatával kezdheti meg a nyári felkészülést a tavaly nyáron a Vasasnak kölcsönadott, U21-es válogatott védő, Iyinbor Patrick.

 


A 20 éves belső védő, Iyinbor Patrick remek idényt produkált, a másodosztály egyik felfedezettjének számít. Tavaly a Ferencváros NB III-as csapatától került egy évre kölcsönbe a Vasashoz, amelynél hamar alapemberré vált az NB II-ben, 29 meccsen szerepelt eddig a másodosztályban (egy forduló még hátra van), egy gólt szerzett, bekerült az U21-es válogatottba.

Úgy tudjuk, a Vasas szeretné végleg szerződtetni, de élő szerződés köti a Ferencvároshoz, és a zöld-fehérek szakmai stábja is kíváncsi rá, ezért jelen állás szerint az FTC-vel kezdheti meg a nyári felkészülést.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Iyinbor Patrick (Vasas), Csonka András (Budafok), Csontos Dominik (Soroksár), Gera Dániel (Puskás AFC), Katona Máté (Soroksár), Varga Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:Adama Traoré(mali, Sheriff Tiraspol – Moldova),Andrian Kraev(bolgár, Levszki Szófia – Bulgária),Derek Cornelius(kanadai, Vancouver Whitecaps – Kanada, jelenleg Panetolikosz – Görögország),Saliou Guindo(KF Laci – Albánia)
Távozók:

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Roko Baturina(horvát),Miha Blazic(szlovén),Lasa Dvali(grúz, lejár a szerződése),Róbert Mak(szlovák, lejár a szerződése),Marko Marin(német, visszavonul),Tokmac Nguen(szomáliai-norvég, lejár a szerződése), Somália (brazil)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik