P. K. 2022.05.18 09:08 Frissítve: 2022.05.18 10:24

FTC: visszatér az Üllői útra az U21-es válogatott játékos

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros első csapatával kezdheti meg a nyári felkészülést a tavaly nyáron a Vasasnak kölcsönadott, U21-es válogatott védő, Iyinbor Patrick.

Iyinbor Patrick (labdával) alapembernek számított ebben az idényben a Vasasban (Fotó: Tumbász Hédi, archív)

 


A 20 éves belső védő, Iyinbor Patrick remek idényt produkált, a másodosztály egyik felfedezettjének számít. Tavaly a Ferencváros NB III-as csapatától került egy évre kölcsönbe a Vasashoz, amelynél hamar alapemberré vált az NB II-ben, 29 meccsen szerepelt eddig a másodosztályban (egy forduló még hátra van), egy gólt szerzett, bekerült az U21-es válogatottba.

Úgy tudjuk, a Vasas szeretné végleg szerződtetni, de élő szerződés köti a Ferencvároshoz, és a zöld-fehérek szakmai stábja is kíváncsi rá, ezért jelen állás szerint az FTC-vel kezdheti meg a nyári felkészülést.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Iyinbor Patrick (Vasas), Csonka András (Budafok), Csontos Dominik (Soroksár), Gera Dániel (Puskás AFC), Katona Máté (Soroksár), Varga Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 

Kiszemeltek: Adama Traoré (mali, Sheriff Tiraspol – Moldova), Andrian Kraev (bolgár, Levszki Szófia – Bulgária), Derek Cornelius (kanadai, Vancouver Whitecaps – Kanada, jelenleg Panetolikosz – Görögország), Saliou Guindo (KF Laci – Albánia)
Távozók:

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Roko Baturina (horvát), Miha Blazic (szlovén), Lasa Dvali (grúz, lejár a szerződése), Róbert Mak (szlovák, lejár a szerződése), Marko Marin (német, visszavonul), Tokmac Nguen (szomáliai-norvég, lejár a szerződése), Somália (brazil)

2022.06.28 22:46:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nyilván kiderül már az eddigiekből is, hogy elfogult vagyok Nikoliccsal, már régóta. Azért is, mert történhet(ett) vele bármi, nem jön ki a sodrából. Most, kiebrudalásakor is úriemberként kommentált közösségi oldalán, »fura helyzeteket produkál olykor az élet« – ez volt a legerősebb megfogalmazása.

2022.06.28 16:43:38

Labdarúgó NB I MURÁNYI DOMONKOS

Loncar duplájára alapozva a zöld-fehérek magabiztosan nyertek német ellenfelükkel szemben.

2022.06.28 09:31:45

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

A várt Ferencváros–Újpest döntő ugyan nem jött össze, ám a finálét így is 18 ezren látták a Hungária úton.

2022.06.27 19:25:54

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Hunyjuk le a szemünk, és látni fogjuk: szabadrúgás jön, áll egy kicsi, törékeny srác a labda mögött, lép kettőt, megtekeri, és száll, száll a labda eszeveszetten pörögve a bal felső sarok felé. A többi – ahogy Hamlet mondaná – néma csend!

2022.06.27 19:17:48

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Talán csak a »tejjel-mézzel folyó Kánaán« kifejezés nem hangzott el.