Ezúttal igazolódott a papírforma, könnyed sikert aratott a Fradi

Vágólapra másolva!
2007.10.27. 15:08
Könnyedén hozta el a három pontot a Ferencváros labdarúgócsapata Tökölről az NB II keleti csoportjában, a 12. fordulóban. A zöld-fehérek már a szünetben három góllal vezettek, égyakorlatilag negyvenöt perc alatt eldöntötték a találkozó sorsát. A második játékrészben a csapatok visszavettek, csupán Horváth Péter talált a kapuba a mérkőzés ezen szakaszában.
Lipcsei Péter csapata harmadik találatát jegyezte
Németh Ferenc
Lipcsei Péter csapata harmadik találatát jegyezte
Lipcsei Péter csapata harmadik találatát jegyezte
Németh Ferenc
Lipcsei Péter csapata harmadik találatát jegyezte

NB II, KELETI CSOPORT, 12. FORDULÓ

Helyszín: Tököl
Nézőszám: 3 000
Játékvezető: Iványi Z.
Asszisztensek: Szisják, Medovarszki
A KEZDŐCSAPATOK
TÖKÖL FERENCVÁROS
1 Balázs L. 99 Zarzycki
19 Hajecz 8 Lazics
6 Vedres 26 Dragóner
5 Lakics 17 Mátyus
20 Váradi 50 Vasas
4 Papp L. 87 Fitos
9 Kiss P. 6 Lipcsei
8 Kádár 20 Brettschneider
15 Semsei 15 Bartha
16 Palásti 7 Ndjodo
10 Hamar 21 Zsivoczky
Vezetőedző: Vezetőedző:
Leskó Zoltán Csank János
Gólszerző(k): Brettschneider (11., 26.), Lipcsei (33.), Horváth P. (51.)
Csere: Kádár helyett Póti (27.), Hamar helyett Radnics (65.), Váradi helyett Helgert (78.) ill. Zsivoczky helyett Horváth Péter (49.), Mátyus helyett Nagy József (68.), Fitos helyett Vincze O. (71.)

Hamar vezetést szerzett a Ferencváros, hiszen alig telt el az első tíz perc és egy beadást követően Ndjodo okos emelésének, és egy védelmi hibának köszönhetően Brettschneider László lőtt a hazai kapuba.

Az első félóra végéhez közeledve újra a Ferencváros középpályásának pillanatai következtek. A 26. percben Brettschneider egy szögletet követően csúsztatott Balázs kapujába.

A második gól után sem vett vissza a Fradi, bár azt sem lehetett mondani, hogy megszakadtak a pályán a zöld-fehérek, azonban mentségükre szóljon, hogy ez is bőven elég volt a sokkal gyengébb játékerőt képviselő tököliek ellen.

Ezt bizonyította a harmincharmadik perc eseménye is, amikor Zsivoczky ügyes cselei után Lipcsei elé került a labda, a Ferencváros csapatkapitánya – igaz némi szerencsével, hiszen egy védőn megpattant a labda – megszerezte a vendégek harmadik találatát.

A szünet előtt szépíthetett volna a Tököl, hiszen Hamar István óriási helyzetben lépett ki, de túl önzetlen volt, és a visszafutó Dragóner „leleste” az átadását.

A szünet után beállt Horváth Péter, és szinte az első labdaérintésével meg is szerezte a negyedik zöld-fehér találatot, miután teljesen egyedül lépett ki a védők közül és magabiztosan értékesítette is a ziccert.

A következő bő huszonöt percben nagyon leült a játék, a hazaiak beletörődtek a súlyos vereségbe, míg a Fradi játékosai sem erőltették annyira a támadásokat, így a kapuk előtt igazi helyzet nem is alakult ki.

A hajrához közeledve ezt Bartha László törte meg, ugyanis a fiatal támadó két csel után a keresztlécet találta telibe.

A hosszabbításban még Lipcsei szerezhette volna meg közelről a Ferencváros ötödik gólját, de a hazaiak kapusa bravúrral hárított, így 0-4 lett a végeredmény.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik