NB I B. Celldömölk–Újpest FC-Fót 0–0Rossz bíró, rossz meccs

GERGÁCZ ZOLTÁNGERGÁCZ ZOLTÁN
Vágólapra másolva!
2003.04.19. 22:51
Címkék

SÁRGA LAP
Vaskó (Csíkvár buktatásáért) a 75. percben
SZÖGLETARÁNY: 4:9 (3:1)

A Celldömölk–Újpest FC-Fót azért sem ígérkezett izgalmas összecsapásnak, mert a két gárda gyakorlatilag tét nélkül játszhatja hátralévő mérkőzéseit, a kiesés ugyanis egyik együttest sem veszélyezteti. Ez azért is igaz, mert a Demecser visszalépése és a Vasas kizárása miatt már csupán egy csapat esik ki –márpedig a Monor alaposan le van maradva…
A hazai szurkolótábor negyedóra elteltével hördült fel először, amikor Takács Szilárd belőtt labdája a 16-oson belül Vaskó Tamás kezét érintette, de Mészáros István játékvezető nem látott szándékosságot, így elmaradt a büntető. A folytatásban a vendégek játszottak enyhe mezőnyfölényben, az első játékrészben három nagy gólhelyzetet is elügyetlenkedtek. A szünet után, elsősorban gyámoltalan támadójátéka miatt, beszorult a hazai gárda, a vendégek nagy erőket mozgósítottak a győztes gól megszerzése érdekében, de fölényükből csak szögletekre futotta. A hajrára felélénkült az iram, és a hazaiak a 75. percben akár a győztes találatot is megszerezhették volna. Küzdelmes, sok hibával tarkított találkozón a helyzetek alapján a vendégek közelebb álltak a győzelemhez.

Mestermérleg
Horváth Tamás:
– Támadójátékunkban nem volt átütőerő, így meg kellett elégednünk az egy ponttal.
Sarlós András: – Küzdelmes mérkőzésen fölényben játszottunk, de hadilábon álltunk a góllövéssel, így az eredmény reális.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik