Magyar Kupa, negyeddöntő - Két meccs szerdán

Vágólapra másolva!
2003.03.02. 20:35
Címkék
DVSC–Matáv Sopron
Debrecen, Vágóhíd utca, 14.00

A Vágóhíd utcai stadionban fogadja a Matáv Sopront a DVSC. A Loki otthona, az Oláh Gábor utcai létesítmény gyepszőnyege ugyanis nincs olyan állapotban, hogy ott tétmérkőzést lehessen rendezni, és hasonlóan rossz a helyzet a Nagyerdei stadionban is. Így maradt a Vágóhíd utca, bár a hírek szerint ez a pálya is messze van az ideálistól. A havat letolták róla, de itt-ott apróbb gödrök teszik kiszámíthatatlanná a labda útját.
A soproni edző, Komjáti András sérülés miatt csupán Tiber Krisztiánra és Lubomir Orabinecre nem számíthat. A bordó-szürkék kedden ebéd után kelnek útra.

BKV Előre–Siófok
Sport utca, 14.00

A siófoki Csank János vezetőedző többször is panaszkodott, hogy a pályák használhatatlansága miatt nem tudtak elegendő edzőmérkőzést játszani, ám ennél talán rosszabb előjel, hogy a szombati, sárvári főpróbán 3–1-es vereséget szenvedtek.
A másik oldalon Dajka Lászlónak az okozhat gondot, hogy két kezdőembere nincs teljesen rendben, hiszen Mészáros Norbert boka-, Vörös Péter pedig térdsérüléssel bajlódik.
"Tudjuk, hogy nem mi leszünk az esélyesek, de ez talán éppen nekünk kedvezhet – mondta a BKV mestere. – A Siófok kondicionálisan remekül felkészített csapat, de mi meglepetést akarunk okozni, ehhez viszont tovább kell jutnunk a kupában.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik