2022-09-27 15:55:50
Utolsó módosítás:
2022-09-27 16:31:24

NL: Pope elképesztően gyengén teljesített a németek ellen

Jordan Pickford sérülése miatt Nick Pope védhetett az angol válogatott két Nemzetek Ligája-mérkőzésén az olaszok és a németek ellen. Pickford helye amúgy is megkérdőjelezhetetlen Gareth Southgate szövetségi kapitány számára, ám Pope németek elleni szereplése még jobban bebiztosította az Everton kapusának helyét a közelgő világbajnokság előtt.

Pope gyenge teljesítménye Anglia győzelmébe került (Fotó: AFP)

 

Évek óta Pope számít a válogatott második számú kapusának, még ha képességei eltérőek is Pickfordénál, illetve a most behívott Aaron Ramsdale-énél, valamint Dean Hendersonénál.

A németek elleni 3–3-as mérkőzés végeredményét Kai Havertz úgy állította be, hogy a 87. percben Pope kiejtette Serge Gnabry távoli lövését követően a labdát a Chelsea játékosa elé.

Amióta (2009) a whoscored.com az Opta adatszolgáltató cégen keresztül hozzájut utóbbi statisztikáihoz, ez volt a legalacsonyabb osztályzat, amit kiosztottak egy angol válogatott játékosnak.Pope lábbal sem volt magabiztos, ami nem meglepő, hiszen ebben a kategóriában a Premier League- átlagától is elmarad.

nemzetisport.hu 

 

Megosztás


2 hozzászólás. Szóljon hozzá Ön is!

Hiba történt a rendszerünkben. A hiba kijavításáig kérjük türelmed és megértésed.