A legmenőbb dolog, amit egy csajvébén valaha is láttál

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.07.06. 10:07
Ha azt hitted, már mindent láttál, az új-zélandi csajok most megmutatják, hogy tévedsz. Wilkinson tegnapi parádés egyenlítő találata a 94....

Ha azt hitted, már mindent láttál, az új-zélandi csajok most megmutatják, hogy tévedsz. Wilkinson tegnapi parádés egyenlítő találata a 94. percben Mexikó ellen (2-2) úgy feltüzelte a csajokat, hogy egy ultramenő hakával búcsúztak a világbajnokságtól. Igen, jól olvastad, hakával. A Kötényblog természetesen vadászott nektek felvételt. Szép volt, csajok!Ha azt hitted, már mindent láttál, az új-zélandi csajok most megmutatják, hogy tévedsz. Wilkinson tegnapi parádés egyenlítő találata a 94. percben Mexikó ellen (2-2) úgy feltüzelte a csajokat, hogy egy ultramenő hakával búcsúztak a világbajnokságtól. Igen, jól olvastad, hakával. A Kötényblog természetesen vadászott nektek felvételt. Szép volt, csajok!

A Kristy Hill vezetésével előadott peformansztól a maroknyi új-zélandi szurkoló szinte extázisba került:

Megszerezni az első pontunkat olyan volt, mintha megnyertük volna a világbajnokságot. Annyira boldogok voltunk, hogy ha lett volna még egy percünk, megnyerjük a meccset - mondta a lefújás után John Herdman szövetségi kapitány.


"Megszerezni az első pontunkat olyan volt, mintha megnyertük volna a világbajnokságot. Annyira boldogok voltunk, hogy ha lett volna még egy percünk, megnyerjük a meccset" - mondta a lefújás után John Herdman szövetségi kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik