Gála és ünnep Kaposváron

JUTASI RÓBERTJUTASI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2004.06.07. 22:12
Címkék
A kupa- és a bajnoki arannyal gazdagodva, csütörtökön gálával búcsúzik szurkolóitól a Kaposvári KK férfi kosárlabdacsapata. Erről tartottak sajtótájékoztatót hétfőn Somogy székhelyén.
A fárasztó, ám minden eddigi sikert felülmúló idény után még egyszer teljes létszámban együtt láthatja a közönség a sikerkovácsokat. Mint Kovács László ügyvezető igazgató elmondta, ezzel kívánják kárpótolni mindazokat, akik Pakson nem lehettek jelen a bajnoki diadal végső kivívásánál. A helyi sportcsarnokban rendezendő gálán képletesen ismét a játékosok nyakába akasztják az érmeket, lehetőség lesz közös fényképezkedésre és aláírásgyűjtésre is. Mindennek méltó keretet ad a Magyarországon vendégeskedő amerikai Harlem Wizards együttesének bemutatója. A sportág minden szépségét felvonultató társaság Budapest mellett egyedül a bajnokcsapat kérésére vállalta el az egyetlen vidéki fellépést; minden bizonnyal telt házat vonz majd a 18 órakor kezdődő program.
A csapattal kapcsolatban a sportvezető elmondta, határozott tervük, hogy a klub ne legyen átjáróház. Most is arra törekednek, hogy a siker kivívói közül minél többen maradjanak. Eddig csupán Ivkovics Pécsre távozása látszik véglegesnek, míg a klub saját nevelésű kedvencének, a nagyszerű évet produkáló Simonnak zöld folyosót nyitnak. A karmester szerződése ugyan még nem járt le, de a vele kötött megállapodás értelmében ő a nyáron Frankfurtban részt vehet egy börzén, amelyre minden eddiginél nagyszerűbb referenciákkal utazhat el. Amennyiben megfelelő külföldi ajánlatot kap, az egyesület nem gördít akadályt a távozása elé. A többiekkel máris megkezdődtek a tárgyalások, szeretnének a továbbiakban is számítani azokra, akik elérték a remek sikereket. Dzuniccsal kapcsolatban elhangzott, hogy amennyiben a térde újra bírja a terhelést, úgy ebben a klubban folytatja, ellenkező esetben alighanem végleg visszavonul.
"Természetesen keressük Ivkovics és esetlegesen Simon utódját, máris folytattunk ilyen irányú tárgyalásokat, ám az egyébként biztatónak minősülő megbeszélések jelenlegi stádiumában nevekkel még nem szolgálhatok. Arra törekszünk, hogy a gárda továbbra is tagja legyen a hazai elitnek" – mondta befejezésül Kovács.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik