Női kézi: „Kezd elegem lenni” – Polman nehezen viseli a mellőzést

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.02.28. 09:08
null
Polman nem elégedett a helyzetével (Fotó: AFP)
A Team Esbjerg nyerte a Dán Kupát, miután 32–21-re kiütötte az Odensét. A kupagyőztes holland sztárja, Estavena Polman azonban csupán két percet töltött a pályán, ami nem nyerte el az irányító-átlövő tetszését – írja a dán TV 2.


Mint beszámoltunk róla
, a több súlyos térdsérülésen áteső 29 éves holland világbajnok nem volt hajlandó pályára lépni januárban, a Podravka elleni BL-csoportmeccsen, amelyet követően a klubja felfüggesztette, míg Jesper Jensen vezetőedző úgy nyilatkozott, senki sem helyezheti magát a csapat érdekei elé. Azóta már „kibékült" az Esbjerggel, de úgy fest, mégsem felhőtlen a viszony.

„Van egy pont, amikor eleged lesz, és már közel vagyok ehhez” – mondta el Polman, aki annak ellenére kapott csak két percet a fináléban, hogy csapata 10 góllal vezetett 13 perccel a vége előtt.

„Élveztem az utolsó perceket, nincs több mondaniválóm. Nyugodtnak kell lennem, tudom, mi a történet. Az éremnek mindig két oldala van” – folytatta.

Hozzátette, mostanában senki nem beszélt vele a klubnál az ügyről, így nehéz kezelni ezt. A válogatott szünet miatt most hazautazik „Sokat kell gondolkodnom.”

A klasszis szerződése 2023-ig szól az Esbjerggel.

A dán sztárcsapat csoportelsőként zárt a BL-ben, a final fourba jutásért a CSM Bucuresti (román)–CSZKA Moszkva (orosz) párharc győztesével csap majd össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik