Kerékpár: érdektelen elnökség

V.F. V.F.V.F. V.F.
Vágólapra másolva!
2006.09.19. 16:03
Címkék
A Magyar Kerékpársportok Szövetségének – „ernyőszervezet” – elnökségi ülésére szeptember 18-án került volna sor. A sokszor „nagyszövetségként” is emlegetett sportszervezet grémiumának tagjai azonban nem vettek részt a korábban mindenki által elfogadott időpontra kijelölt tanácskozáson – tájékoztatott a szövetség főtitkára, Czeglédi Orsolya.
A Dietrich Tamás által vezetett vezető testületnek lett volna dolga elég, a napirendi pontok között többek közt a munkabizottságok felállítása, a szövetség anyagi helyzetének elemzése valamint a jövő évi versenynaptár előkészítése szerepelt.

Az elnökség tagjai közül előzetesen ugyan jelezték távolmaradásukat, de ha a fennmaradó néhány tag elment volna az ülésre, meg lett volna a határozatképesség, néhány területen egy picit előrébb „mehetett” volna a sportág.

A végül meg nem tartott értekezleten az elnökön és a főtitkáron kívül meghívott vendégként megjelent Bodor Ádám, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium kerékpárügyi biztosa.

Az elnökség érdektelen volt, Dietrich elnök a „nem létező” ülést bezárta, pedig a sportágak közül egyedül a kerékpárnak van hazánkban miniszteri biztosa...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik