El: amíg az Üllői úti győzelmet ünnepelte, ellopták a BMW-jét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.21. 10:16
Marijan Antolovicnak, a Zeljeznicar labdarúgójának ellopták a fekete színű BMW 5-ös személyautóját. Az ügy pikantériáját az adja, hogy a bosnyák csapat horvát légiósának gépjárművét akkor tulajdonították el, amikor ő az Üllői úton pont csapata 1–0-s El-győzelmét ünnepelte a Ferencváros ellen.

„Szerdán utaztunk Budapestre, nekem pedig egy csomó elintéznivalóm volt még, így a stadionunk parkolójában hagytam az autómat. Amikor pénteken visszatértünk Szarajevóba, addigra a kocsim már eltűnt. Később megtudtam, hogy előző éjszaka ellopták. Kerestem, de nem találtam meg” – mondta a futballista a klix-ba oldalnak.

A bosnyák csapatnak ugyan a Grbavica stadion a hazai pályája, de mivel az nem alkalmas nemzetközi mérkőzés megrendezésére, a Ferencvárost másik pályán fogadja.

„Ami történt, megtörtént, már megnyugodtam. Inkább a Ferencváros elleni mérkőzésre koncentrálok. A legfontosabb most az, hogy továbbjussunk, és ott legyünk az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában, az autós dologgal meg majd lesz valami.”

A Zeljeznicar–FTC El-visszavágót csütörtökön 18 órától rendezik meg (Tv: M4), a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik