Az Év Sportolója Gála: a női kardválogatott az Év csapata egyéni sportágakban

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.09. 20:56
A Battai Sugár Katinka, Katona Renáta, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardválogatott lett az Év csapata az egyéni sportágakban az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán.

A női kardválogatott, vagyis a Battai Sugár Katinka, Katona Renáta, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású négyes a magyar sport 2022-es évének egyik legkellemesebb meglepetése volt, hiszen világbajnoki címet szerzett Kairóban, ahol a döntőben a világranglistát vezető franciákat győzte le.Battai Sugár Katinka, Katona Renáta, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású négyes a magyar sport 2022-es évének egyik legkellemesebb meglepetése volt, hiszen világbajnoki címet szerzett Kairóban, ahol a döntőben a világranglistát vezető franciákat győzte le.

Ebben a kategóriában a női kardválogatott mellett a Nádas Bence, Kopasz Bálint összeállítású kajak kettes és a férfi kardválogatott (Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András, Szilágyi Áron) került be az első háromba.

„Szeretnénk megköszönni ezt a díjat sportújságíróknak, akik ránk szavaztak, illetve az edzőinknek, a családunknak és mindenkinek, aki támogat minket” – nyilatkozta a díjjal a kezében Pusztai Liza.

A GÁLÁRÓL ÉLŐBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik