Charlie-tól a Decsi által legyőzött Pináig

P. F.P. F.
Vágólapra másolva!
2009.12.31. 14:58
null
Olvasóink nem csupán a jó játéka miatt figyeltek fel Zácsik Szandrára (Fotó: Czagány Balázs - archív)
Címkék
A Nemzeti Sport Online-on lehetőségük van olvasóinknak hozzászólni a cikkeinkhez, és ezt a ziccert remekül ki is használják. Akárcsak az előző évben, 2009-ben is kiválasztottunk – a teljesség igénye nélkül – jó néhány megszólalást, amelyek az önök humorérzékét dicsérik. Tavaly az aranylabdás Torghelle Sanyitól Kovács Kati bugyijáig terjedtek a poénok, míg most a kommentálók és szerkesztők közös kedvenceitől, Bud Spencertől és Terence Hilltől Berki Krisztián „szerelmi életén” át jutunk el egy spanyol vívóig, akinek a neve az egyik „legkattintósabb” magyar szó az internet világában.

Kínos volt, dühítő, de utólag, a vb-bronz tudatában talán már senkit sem érdekel a magyar U20-as labdarúgó-válogatott Hondurastól elszenvedett 3–0-s veresége. A srácok ugyanis ezt követően hatalmas szívvel, akarattal s ki tudja, honnan erőt merítve egy kivétellel minden akadályt leküzdöttek, és kinccsel tértek haza Egyiptomból.

Systemfailure néven fórumozó olvasónk 2009. szeptember 27-én még nem sejthette, hogy lebecsüli mind a magyar, mind a hondurasi labdarúgást. Akkor kínunkban nevettünk „beszólásán”, utólag még könnyebb viccesnek találni…  

Lenullázva: vereség elképzelés, hit és játék nélkül

systemfailure

 

Magyarország–Pongó-Pongó-szigetek 1–6

10′ Mámá [01], 24′ Anulu [02], 33′ Charlie [03], 35′ Anulu [04], 66′ Alan [05], 82′ Varázsló [06], 92′ Anulu (öngól) [16]

 Ahogy a ’80-as években a mozik műsorán, mostanában a televíziós csatornák kínálatában is sokszor szerepel a már emlegetett páros. Na meg az NSO fórumozói között. Így talán nálunk is belefér még egy poén tőlük. BoBKeLSo-nak a bundaügyről jutott eszébe Charlie és Johnny Firpo.

Várhidi szerint hárman küzdöttek a szerbek ellen

 BoBKeLSo


Itt már csak egy megoldás van: hívni Charlie és Johnny Firpót, akik majd elkapják a fogadási maffia frakkját. Másképp nem lesz itt rend.

ŐK RENDET TENNÉNEK A SPORTFOGADÁSI BOTRÁNY ÜGYÉBEN?
 
 
  

Bunda, bunda, bunda. Az óév végén a sportfogadási botrány volt az egyik fő téma. Az új esztendőben pedig vélhetően minden gyanús lesz, az is, ami nem gyanús… Azonban önök ebben a helyzetben sem vesztették el humorérzéküket.

Dzsudzsák büszke, hogy címlapra került a bundakorszakban

 Milovan33

Nagyon nem akarnak az újságírók felhagyni a bunda témával. Alternatív címek a jövőben: „Huszti orosz bundában!”, „Gera bundás almája Albionban” vagy „Juhász, de nem birkabundás”, esetleg „Magyar légiósok a BUNDáSLIGÁBAN,a tisztalelkűek jelentései Germániából". Hozd a formát tartósan, Balázs!

 

Kampány: Dzsudzsáktól kapsz facipőt, ha fogyasztod a focipót

 

lisauskas

Rudolftól kapsz bundát, ha fogyasztod a HURKÁT!!!

 

Stadion a vízen: Szingapúr átmeneti csodája 

 

DiLazio

Egy újabb lehetőség a fogadóirodákban! Az első félidő 5. percében vízbe esik a zsuga 6-os, a cápa megeszi 8-as, csak kiharapja 6-os, elúszik mellette 2-es oddsszal. A Balkánon és Ázsiában már virágzik a cápaidomítás!

Szintén örökzöld a hozzászólások között a László Csabához kötött „Törd el a lábát!” szállóige. A korábbi ferencvárosi edzővel kapcsolatos cikkek túlnyomó részében megjelenik kommentként a vitatott elszólás. Ez sokszor, sokadjára már nem is vicces… Aadamnak mégis sikerült valami újat hoznia!

Hearts: László Csabáék beszorultak egy híd alá Németországban

 aadam

Törd el a híd lábát!! :DD

 Maradunk Nagy-Britanniában és Halmosi Péter számára sajnálatos módon a kispadon.

 Gera Zoltán gólt lőne az Arsenalnak

 laccmond

Nagy bombát lőtt Gera a Citynek, de ha nem lesz ma kezdő, csak 10-15 percet kap, akkor nehéz lesz hasonló produkcióval előrukkolni. Ami Halmosit illeti, őt csúnyán átverték, gondolom azért, hogy eszébe se jusson eligazolni, ha akart is volna. Elvégre a kispadra is kellenek emberek. Az edzője azzal hitegette, hogy ez az ő idénye lesz. Csak azt nem tette hozzá, hogy a kispadon... Hajrá LOKI!

 
Egy másik sziget, de jóval távolabbi: a Japánban edzőként dolgozó korábbi jugoszláv klasszis, „Pixi” Sztojkovics lőtt álomgólt – kis túlzással a kispadról. Ezt videóval tálaltuk. Az önmagában is mosolyogtató jelenetre remekül kontrázott VamosRamos.

 A kispadról lőtt álomgólt az edző – videóval

 VamosRamos

 

Az idei Puskás-díj nyertese, amúgy kisstílű dolog ezért valakit a lelátóra küldeni. Mi van akkor, ha majd pont arra száll a labda, és ismét belövi? Akkor a stadionból is kiküldik? :D

 SZTOJKOVICS ÁLOMGÓLJA
 

A végére kicsit felforrósítjuk a hangulatot: a Zácsik Szandráról megálmodott fotósorozattól egy keserű-ironikus szurkolói kérdésen keresztül eljutunk egy kimondottan pornográf hozzászólásig, pedig mi csak Decsi Tamás negyeddöntős győzelméről írtunk, interissimo és a többi olvasó azonban félreértette, ami félreérthető…

Női kézilabda-vb: Zácsik biztos győzelmet vár Ausztria ellen


dillencs

Én meg egy fotósorozatot várnék tőle a Playboyban, ha lehet :), a győzelem simán meglesz!

 

sebig

 

A Ferencváros célja a hatodik hely

Elképzelt beszélgetés a kiszemelt játékossal. Sipos kérdezi: B. Krisztián, van csajod? Van Csapat az Üllői úton? Van licenccel rendelkező edzőnk? Válasz: nincs, nincs, nincs. Akkor meg minek akartok engem leigazolni.

Csak a keserűség és az irónia szólt belőlem. Bocs minden Fradistától!

 

Vívó-vb: Decsi Pina legyőzésével egyedüli magyarként a nyolc között

 

interissimo

Csak egy Pina kell, és már a vívós cikkeket is elolvasom… Hiába…, az a tenyérnyi hely csodákra képes :D

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik