Lipcsei Péter, Rostás Sándor és Talmácsi Gábor a Nemzeti Sport Magazinban

Vágólapra másolva!
2009.03.31. 17:31
Címkék
Lipcsei Péter, Rostás Sándor, Talmácsi Gábor, Jelena Jankovics. Négy név, akik szerepet kaptak a Nemzeti Sport Magazin áprilisi számában. A cimlapsztori Lipcsei Péter, a Fradi ikonja, akiről exkluzív műtermi fotókat készített az NS Magazin. A nyolcoldalas interjúból – többek között – kiderül, hogy Lipcsei NB I-es Fradi-játékosként akar visszavonulni, és arra is fény derül, miért gondol szeretettel egy ütött-kopott írógépre.
A Fradi emblematikus figurája után egy korábbi újpesti csillag: az NS Magazin stábja Jászjákóhalmán látogatta meg Rostás Sándort, aki az Újpesti Dózsa legjobbja volt húsz évvel ezelőtt.

Mint kiderült, Rostás azóta is csak elvétve járt a Megyeri úton, az élete teljesen megváltozott, s ma annak is örül, ha egy hónapban hetvenezer forintot keres.

Szintén helyet kapott a Nemzeti Sport Magazin áprilisi számában a motoros Talmácsi Gábor, aki a világbajnoki esélyek mellett arról is szót ejt, hogy ma már külön stylist segíti az öltözködését.

És végül egy szenzáció!

Miamiból adott exkluzív interjút az NS Magazinnak Jelena Jankovics, a világ egyik legjobb női teniszezője, aki beszél Szávay Ágnesről, no meg arról is, mennyire imádja a magyar konyhát!

Nemzeti Sport Magazin: még több sport! Keresse az újságárusoknál!

LIPCSEI AZ NS MAGAZIN CÍMLAPJÁN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik