Ezen nevettünk az idén – vicces videók a 2008-as évből

Vágólapra másolva!
2008.12.31. 07:39
„Na, ezt majd eltesszük, jó lesz a szilveszteri összeállításba”. Az év vége felé egyre többször gondoltuk ezt, mikor egy-egy vicces videót találtunk. Most pedig eljött a napja, amikor meg is mutatjuk ezeket Önöknek. Emlékezetes jelenet volt Pavol Durica öngólja, a részeg orosz magasugró és a szintén ittas fehérorosz játékvezető, valamint a kispesti gyepre beszaladó és ott labdázni kezdő négylábú. De láthatnak újdonságokat is, mint a vezetéssel feleségét őrületbe kergető Ricardo Patreséről készült videót, vagy az ünnepléskor leejtett kupa történetét. Jó szórakozást kívánunk!
„Hol van a kutya?”
„Hol van a kutya?”
„Hol van a kutya?”
„Hol van a kutya?”


A Kanadai Jégkorongligát megnyerte a Spokane Chiefs csapata, ezzel övék lett a Memorial-kupa, amelyet szó szerint hamar kiengedtek a kezeik közül… Döbbent csend lett a nézőterén a törött kupa láttán.



Szerencsére ez csupán a másolata volt a 21 éven aluliak közti győztesnek járó trófeának, így az eredeti sértetlen maradt.

Szerte a világon híressé vált idén egy Magyar Kupa negyeddöntő mérkőzés. Aki pedig vitte a versenysorozat hírét a nagyvilágba, nem más, mint Pavol Durica. A történet jól ismert: az akkoriban Székesfehérváron szereplő szlovák légiós a DVSC–Fehérvár MK-negyeddöntő visszavágójának 87. percében 2–1-es debreceni vezetésnél végleg eldöntötte a párharc sorsát – nem a saját csapatának javára.



Szintén kétes hírnévre tett szert Ivan Uhov orosz magasugró, aki versenyzőtársai elmondása szerint vodkát fogyasztott a lausanne-i Szuper Grand Prix előtt. A dülöngélő atléta egyetlen sikeres kísérletet sem tudott bemutatni, mígnem a rendezők megkérték, hogy fejezze be a reménytelen küzdelmet.



Az ital egy fehérorosz labdarúgó-játékvezetőnek is gondot okozott. Először úgy tűnt, hátfájdalmai miatt támogatják le a pályáról, ám végül kiderült: alaposan felöntött a garatra.



Idehaza egy kutya okozott röhögő görcsöt a szurkolóknak, amikor a Soproni Liga 11. fordulójában a Honvéd–Haladás találkozón a pályára futott, és nem is nagyon akart lejönni onnan, hiába csábították még a büféből hozott virslivel is. (Azóta is hallani a Bozsik-stadionban a rigmust a Honvéd tulajdonosának címezve: „Hol van a kutya? Hemingway, hol van a kutya?”)



Rég hallottunk Ricardo Patreséről, most viszont őrült száguldozással került újra a köztudatba a korábbi nagyszerű autóversenyző – na és persze kissé ijedt feleségével…



Végül pedig egy a 80-as évek szilveszteri TeleSportjában látott válogatásokhoz hasonló videót kínálunk öt igazán idétlen góllal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik