Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.11.18 12:25 Frissítve: 2020.11.18 13:08

MCS: Yasuo pentakill vitte el a show-t a harmadik LoL-fordulóban

Hatalmas feltámadások, őrült pillanatok, de csak kevés elégedett csapat. A Bo2-es lebonyolítás miatt a Megyék Csatája League of Legends csoportköreiben felértékelődik a 2–0, ugyanis háromszor annyi pontot lehet szerezni két győzelemmel, mint eggyel. Ennek ellenére a sikerült három csapatnak „ eldobni” az 1–0-s előnyt, megérdemelten szereztek pontot a párharcok első felvonásában altató, vagy épp gyengélkedő egyesületek. Ez történt az MCS LoL csoportkörök harmadik fordulójában.

 

Békési Oroszlánok vs. Borsodi Sólymok (2–0)

Tökéletesen sikerült a Békési Oroszlánok bemutatkozása a csoportkörökben. Drx és Robustow vezetésével esélyt sem adtak a Borsodi Sólymoknak, akik két vereséggel a tabella aljáról várhatják a folytatást. Külön ki kell emelni, hogy dRx Kayle választása kellemes meglepetésként adta meg az alaphangot a nap további összecsapásaihoz.

Békési Oroszlánok vs. Jászsági Lovas Vitézek (1–1)

Zsinórban a harmadik meccsén sem tudott hibázni a viharsarki csapat, azonban a Jászsági Lovas Vitézek nem estek kétségbe a 0-1-es hátrány után. A szünetben felépítették a tökéletes taktikát, amiben good riddance Galiója és Makk Vayne-je kapta a főszerepet. A pontmentéssel sikerült felzárkózniuk a tabella élén a Békési Oroszlánok mellé.

Pesti Arany Oroszlánok vs. Hevesi Gólyák (1–1)

Hatalmas pofont kaptak a Bo2 első felvonásában a Hevesi Gólyák, azonban volt visszaút a lehetetlen helyzetből. Cukisüti Jhinje és Taaz Xerathja hatalmas távolságból pusztított az ellenfél sorai között, Fagyi aktív játéka a korai szakaszban volt óriási segítség csapata számára. Dommancsék két döntetlen után mindössze két pontot szereztek, amivel a saját dolgukat nehezítették meg.

Zalai Íjászok vs. Veszprémi Várvédők (1–1)


A nap leggyorsabb meccsén 22:43 alatt lerendezte az első összecsapást a Zalai Íjászok, azonban a lendület megtört a második körre. A Veszprémi Várvédők hiába kerültek hatalmas hátrányba, BlueFlash Yasuója beindult a meccs 20. percétől, onnantól meg nem volt megállás. A LoL leghírhedtebb hősének irányításával sikerült a Veszprémi Várvédők középső ösvényesének egy pentakillt is szereznie, amivel kiérdemelte a széria MVP-je címet.

Szombaton 13.30-tól folytatódnak a csoportkörök az ötödik fordulóval, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

 

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.