Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.12.25 15:15 Frissítve: 2020.12.25 15:33

MCS LoL: hiába a pentakill, egy remek fordítás után eldőlt a bajnoki cím sorsa

Elérkezett a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends tornája a mindent eldöntő szériához, amelyben a Budapesti Griffek és a Nógrádi Tollas Vitézek csaptak össze az 500 000 forintos főnyereményért. Az izgalmakban és remek egyéni megmozdulásokban gazdag mérkőzések több ezer embert ültettek a képernyők elé, de a végén csak egyetlen csapat örülhetett igazán. Az alábbiakban következik az MCS LoL-döntő rövid összefoglalója.BUDAPESTI GRIFFEK VS. NÓGRÁDI TOLLAS VITÉZEK (1–3)
Kicsit álmosan kezdte mindkét csapat az első felvonást, apróbb hibák tűzdelték a döntő első 20 percét. A hibákat végül a Griffek tudták hamarabb maguk mögött hagyni, két csapatharcból ők kerültek ki győztesen, sőt a másodikban Matebuff egy Pentakillt is szerzett Miss Fortune-nel. Jól választottak hősöket, úgy játszottak a Griffek, ahogy azt az eddigi összecsapásokon megszokhatták tőlük. Hiába a 0–1, a Tollas Vitézek nem dőltek kardjukba, hanem megrázták magukat és egy teljesen más arcukat mutatva csatlakoztak be újra az Idézők Szurdokába. Akalit megkapta Kubu, ez a páros együtt teljesen ellehetetlenítette wAZIER törekvéseit, hogy legalább egy kisebb hátránnyal megússza a felső ösvényes párharcokat. Mindeközben Túróstészta és edru folyamatosan kereste a konfliktusokat, amelyeket rendre megnyertek Sora és Sanya ellen. A Miss Fortune ezúttal is győzelmet ért, csak most Frenna kezében tündökölhetett a kalózhölgy.

1–1 után ismét megkaphatta Kubu Akalit, ami végzetes hibának bizonyult. Mint kés a vajon, úgy száguldott át az ellenfél sorai között a nindzsa. Nem fordítottak elég fókuszt a nemzetközi szinten is komoly eredményekkel büszkélkedő srácra, ami ismét a vereséget jelentette a Griffek számára. Ki kell még emelni edru középső ösvényes Malphite-ját, amivel sikerült tönkrevernie Sora Yonéját. Az utolsó felvonásban már nem volt ott fejben a Szurdokban a Griffek ötöse, könnyedén pontot tett az ütközet végére a Tollas Vitézek csapata.

  

MEGYÉK CSATÁJA LEAGUE OF LEGENDS TORNA GYŐZTES NÓGRÁDI TOLLAS VITÉZEK ÖTÖSE
Felső ösvény – Kubu
Dzsungel – Túróstészta
Középső ösvény – edru (csoportkörök végéig Carrie Fisher)
Lövész – Frenna
Támogató – Zumei

Bár a versenyek véget értek, további érdekességekért mindenképp látogassátok meg a Megyék Csatája oldalát a következő napokban.

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.