E-sport: hosszú idő után újra lesz magyar csapat a FIFA-ban – hivatalos

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.09.09. 21:12
null
A Ferencváros benne lesz a FIFA 22-ben (Fotó: fradi.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros bekerül az EA Sports FIFA-sorozatának legújabb kiadásába, a FIFA 22-be – közölte a zöld-fehér klub hivatalos honlapján. Ezzel a FIFA 2000-et követően ismét lesz magyar csapat a játéksorozatban.

Az MTK és az Újpest volt az első két magyar csapat, amely a FIFA-sorozatban szerepelt (bár játékoskereteik csak részben voltak valósak): a két gárda együtt a FIFA 99-ben volt benne, utóbbi pedig a FIFA 2000-be is bekerült– azóta viszont legfeljebb a rajongók által készített nem hivatalos DLC-k segítségével játszhattak hazai klubokkal a játék szerelmesei.

Most hosszú idő után ismét szerepelni fog a játékban egy magyar klub: a 2019–2020-as idény óta minden idényben nemzetközi kupa csoportkörébe jutó Ferencváros helyett kapott a 2021. október elején megjelenő FIFA 22-ben. Üröm az örömben, hogy játékipari hírek alapján más magyarországi együttes nem lesz majd a játékban, így magyarországi összecsapást nem lehet majd játszani a zöld-fehérekkel, magyaros rangadót pedig egyedül a román bajnokságban szereplő Sepsi OSK ellen lehet majd vívni.

A Ferencvárosra az egyéb területek (Rest of the World) csapatai között lehet majd rátalálni a FIFA 22-ben, a karrier módban pedig más országok bajnokságába áthelyezve lehet majd irányítani klubot.

EGY KIS „MÚLTIDÉZÉS”: KÉPZELETBELI MILAN–MTK BL-DÖNTŐ A FIFA 2000-BŐL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik