K. T. I. 2021.05.22 22:04 Frissítve: 2021.05.22 22:04

E-sport: hibátlan hétvégét zárt, és élre állt az MTK

Hibátlan hétvégét zárt az MTK Budapest esport csapata a Magyar Pro Clubs bajnokságban – számolt be a liga hírlevele.

Mindkét mérkőzést Batik döntötte el az MTK javára

 

 

Május 16-án a tavalyi ezüstérmes HELL Honvéd mellett az aktuális listavezető Puskás Akadémia eSport igyekezett megnehezíteni a negyedik helyet elfoglaló MTK dolgát a Magyar Pro Clubs Bajnokságban (HPCL). Ám nem sok sikerrel... 

HELL Honvéd–MTK Budapest esport 01

A fővárosi együttesek rangadóján a 85. percben dőlt el a három pont sorsa, miután a vendégek egy ellentámadást tudtak gólra váltani Batik Gergő révén. A szélső őrzőit és a kapujából kilépő hálóőrt is becsapta remekül időzített irányváltásával, így remek szögből lőhetett.

MTK Budapest esport–Puskás Akadémia eSport 2–1

Az előző évad gyengébb eredményét követően komoly vérfrissítésen esett át a felcsúti együttes, aminek köszönhetően a fordulót megelőzően veretlenül vezették a pontvadászatot.

A kockázatot kerülő felek összecsapásán az első játékrész hosszabbításában a vendégek szerezték meg a vezetést, miután értékesítették a javukra megítélt büntetőt. Támadójuk középre helyezte lövését, ami a vetődő Bíró lábai mellett a kapuban landolt.

A térfélcserét követően kezdte átvenni az irányítást az MTK gárdája, amely a 69. percben tetőzött, hiszen Kiss révén sikerült betalálniuk. A végeredményt ismét Batik Gergő állította be a találkozó hajrában. Az ellenfél térfelén megszerzett labdát hamar eljuttatták a hazai középpályások Batikig, aki a rövid sarkot célozva lőtt a hálóba (2–1).

A hat megszerzett pontnak köszönhetően átvette az MTK a vezetést a tabellán.

 

 

 

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.