A hangulat a tetőfokára hágott Liverpoolban - képriport

Szöveg: MTISzöveg: MTI
Vágólapra másolva!
2009.09.16. 18:50
null
Így várják a szurkolók a liverpooli BL-meccset (Fotók: Czagány Balázs) – <strong>KATTINTSON A KÉPRE!</strong><br />
Címkék
Remek a hangulat Liverpoolban, magyar és angol szurkoló egyaránt a 20.45-kor kezdődő Liverpool–Debreceni VSC Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre készül. A képre kattintva tekintse meg a Nemzeti Sport fotósa, Czagány Balázs helyszíni fotóriportját!

 

 Rendkívül barátságos hangulatban készülnek a szurkolók a szerda esti Liverpool–Debrecen labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésre, a szigetországban nagy szeretettel fogadták a magyarokat.

    Liverpool belvárosában a kocsmák magyar nyelven köszöntötték a debreceni fanatikusokat, a Beatles-fellépések által világhírűvé vált Cavern Clubban például plakátokkal invitálják beljebb őket, a színpadon pedig egy John Lennon-hasonmás egy korsó sörrel üdvözölte a vendégeket, persze megjegyezte, hogy a Liverpool nyeri a találkozót.

    A DVSC-TEVA játékosainak igazi angol körülmények között kell majd pályára lépniük, hiszen az Anfield Road gyepszőnyegét két órával a mérkőzés előtt folyamatosan locsolják.

    A találkozót megelőző napokban nem foglalkoztak sokat a Debrecennel az újságok, a Liverpool azonban a mérkőzésre kiadott 66 oldalas hivatalos programfüzetében már hosszú oldalakon keresztül sorolja a magyar bajnok statisztikáit, és játékosairól kis történeteket közöl.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik