B. D. K. 2022.08.17 15:40 Frissítve: 2022.08.18 17:04

MU: Rabiot helyett Casemiro? A brazil klasszis is a kiszemeltek között

A szebb időket is megélt angol Manchester United védekező középpályást keres, s mivel hamarosan zárul a nyári átigazolási időszak, egyre inkább sürgeti az idő. Most úgy tűnik, a manchesteriek Adrien Rabiot-val nem tudnak megállapodni, ezért más opciók után néznek – írja a The Athletic.

Casemiro valóban erősítést jelentene a középpályára (Fotó: Getty Images)

 

Az átigazolásokban mindig jól informált újságíró, David Ornstein szerint igen valószínűtlen, hogy Adrien Rabiot az MU-hoz kerülne a nyáron. A Juventusszal ugyan sikerült megegyezni a 27 éves francia játékos áráról, a védekező középpályással mostanáig nem jutottak dűlőre. Ugyan a United nagy fizetéssel csábítja Rabiot-t, a képviselője (aki egyben édesanyja is) még több pénzt szakítana le a klubról.

Erik ten Hagékat azonban sürgeti az idő, pláne a pocsék bajnoki rajt ismeretében, ezért más opciók után néznek. A manchesteriek legújabb kiszemeltje most nem más, mint a Real Madrid ötszörös Bajnokok Ligája-győztes játékosa, Casemiro, de Moisés Caicedo is a listájukon van, aki a PL nyitó fordulójában a Brighton színeiben nyerni tudott az Old Traffordon.

Az MU-nál abban bíznak, hogy még a piac zárása előtt egy klasszis játékossal meg tudják erősíteni a középpálya közepét. A klub továbbra sem mondott le Frenkie de Jongról, de egyre kisebb a valószínűsége annak, hogy az FC Barcelona holland futballistája Manchesterben köt ki.


Lisandro Martínez személyében egyébként már egy olyan játékost igazolt a csapat, aki képes lehet betölteni a védekező középpályás szerepet (Paul Pogba 6-os mezszáma is az övé lett), de Ten Hag eddig a védelem közepén számolt vele.

2022.09.09 00:12:49

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Bajnokcsapatainkat előselejtezős fordulók során át előszobáztatják a BL-ben, míg a sajátjaik akkor is automatikusan a főtáblán kezdik, ha nem is bajnokok.

2022.09.06 10:00:55

Angol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

Súlyos betegsége miatt csaknem abbahagyta, ma ő a világ egyik legjobb védekező középpályása.

2022.09.05 12:49:14

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

Látványos fejlődési pályára állt a Newcastle United, amióta szaúd-arábiai kézbe került.

2022.09.04 16:09:24

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Antony góllal debütált, és bár Saka utána egyenlített, kettővel nyertek a manchesteriek.