FFT: Sokat tanulok Agüerótól – Gabriel Jesus

Vágólapra másolva!
2020.01.13. 18:47
null
Gabriel Jesus sokat tanul Sergio Agüerótól (Fotó: AFP)
Gabriel Jesus egy interjúban elismerte, hogy sokat tanult Sergio Agüerótól, akit a Premier League egyik legendájának nevezett.

 

Mint ismert, az argentin támadó történelmet írt a Manchester Citynél, amely vasárnap 6–1-re lemosta a pályáról az Aston Villát. A találkozón Agüero mesterhármast szerzett, s ezzel mindjárt két Premier League-rekordot is megdöntött: egyrészt ez volt pályafutása 12. mesterhármasa az angol élvonalban, és megelőzte az eddigi rekordert, Alan Shearert. Másrészt pedig összességében már 177 gólja van a PL-ben, amellyel maga mögé utasította Thierry Henryt, így most már ő a PL-történelem leggólerősebb légiósa

A 31 éves támadót rengetegen méltatták a mérkőzést követően, köztük volt csapattársa, Gabriel Jesus is csak kereste a szavakat erre a fantasztikus teljesítményre: „Ő egy legenda, egy Premier League-legenda. Ebben a bajnokságban különösen nehéz gólokat szerezni, éppen ezért nagyon gratulálok neki” – fogalmazott.

„Sokat tanulok tőle. És a jövőben is tanulnom kell, mivel ő egyszerre egy támadó és egy vérbeli befejező. Nap mint nap együtt dolgozunk, én pedig figyelem őt, tanulok tőle. Úgy gondolom, ezt kell tennem. Ha nekem is lehetőségem van gólokat szerezni, akkor természetesen én is szeretnék gólokat lőni. És ha esetleg rekordokat is lehetőségem lesz dönteni, akkor azt is örömmel megtenném” – tette még hozzá a brazil légiós az interjúban.

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik