Anglia: eldobta a labdát, „megindult” a védő felé a labdaszedő – videó

Vágólapra másolva!
2022.04.19. 13:55
Hétfőn délután az angol negyedosztályban a feljutásért harcoló Tranmere Rivers fogadta a második helyért küzdő Exeter Cityt és 2–0-s győzelmet aratott. Ám a találkozó nem ezzel érdemelte ki, hogy kedden felkapta a világháló. Inkább azzal, ami az 57. percben történt az Exeter védője, Cheick Diabaté és az egyik labdaszedő között... 

A jól megtermett, 192 centi magas Diabaté csapata, az Exeter az első félidő közepén került hátrányba, így érthető, hogy a második játékrész elején a vendégek védője szeretett volna minél gyorsabban elvégezni egy bedobást, csakhogy a Tranmere meg nem nevezett labdaszedője ebben nem annyira volt partner, messzire eldobta a labdát. Ezen Diabaté felbőszült, és nagyot lökött a nem túl segítőkész labdaszedőn, aki viszont ezen húzta fel magát, és megindult a védő felé, hogy elégtételt vegyen.

 

Ez végül nem történt meg, a stadion biztonsági személyzete kikísérte a lelátóra a labdaszedőt, Diabaté pedig kapott egy sárga lapot. Mondhatjuk, hogy megúszta, emlékezhetünk Eden Hazard esetére, aki még a Chelsea játékosaként 2013-ban a Swansea elleni mérkőzésen rúgott bele a labdára ráfekvő labdaszedőre, s ezért piros lapot kapott.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik