A bukmékerek szerint vasárnapig van már csak állása Rafa Beníteznek

Vágólapra másolva!
2009.02.25. 18:42
Több vezető fogadóirodánál sem lehet már arra a lehetőségre fogadni, hogy a Liverpoolt irányító Rafa Benítez lesz a következő menedzser Angliában, akit meneszt a klubja. Az elmúlt időszakban egyre többen tettek kisebb-nagyobb összeget arra, hogy a spanyol menedzser lesz a kilencedik szakvezető, aki távozik klubjától a szezonban, ezért például a William Hillnél sem lehet már fogadni erre az eshetőségre.
Benítez vasárnapig dirigálhatja a csapatot?
Fotó: Reuters
Benítez vasárnapig dirigálhatja a csapatot?
Benítez vasárnapig dirigálhatja a csapatot?
Fotó: Reuters
Benítez vasárnapig dirigálhatja a csapatot?

Kedd este 20-szoros nyereménnyel kecsegtetett minden fogadót az a lehetőség, ha Rafa Benítezt menesztenék legközelebb a Premier League menedzserei közül.

Szerda reggel 9 óra 30 perckor azonban már több vezető fogadóiroda is felfüggesztette ezt a lehetőséget. Az ok egyszerű: meglepően sokan fogadtak Rafa Benítez menesztésére.

A szigetország egyik legpatinásabb fogadóirodája, a William Hill szóvivője elmondta: a napokban történt weymouth-i eset után (mint ismert, az ötödosztályú csapat ifikkel állt ki a Rushden & Diamonds ellen, a jól értesült hazai szurkolók pedig sokat nyertek csapatuk 9–0-s vereségén) fokozottan figyelnek a fogadói aktivitásra.

„Példátlan ez a fokú érdeklődés Rafa menesztésével kapcsolatban. Nagyon meglepődnénk, ha Benítez lenne még a Liverpool menedzsere vasárnap este is” – mondta Rupert Adams szóvivő.

Benítez viszonya a klub amerikai tulajdonosaival finoman szólva sem tökéletes. Az antagonisztikus ellentét dacára azonban a klub hivatalos közleményben jelezte, hogy a spanyol mester állása nincs veszélyben.

Benítezt még másfél évig köti szerződés a liverpooli klubhoz, ám a vezetők szerződéshosszabbítási tervezetét nem fogadta el. Lehet, hogy ezért is reménykednek a „jól értesült” fogadók, hogy megsokszorozzák pénzüket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik