A tulajdonos biztos abban, hogy Rafa Benítez marad a csapat menedzsere

Vágólapra másolva!
2009.01.16. 19:51
„Megértjük Benítez csalódottságát, de mi mindenképpen vele szeretnénk dolgozni. Le kell ülnünk beszélni, és meg kell találnunk a megoldást” – mondta Hicks nem sokkal azután, hogy a világsajtót bejárta a hír, miszerint Rafa Benítez menedzser nem hosszabbította meg szerződését a Liverpoollal.
Benítezt a klubnál akarják tartani a tulajdonosok is
Fotó: Imago (archív)
Benítezt a klubnál akarják tartani a tulajdonosok is
Benítezt a klubnál akarják tartani a tulajdonosok is
Fotó: Imago (archív)
Benítezt a klubnál akarják tartani a tulajdonosok is

A spanyol mester azt sérelmezi, hogy a klub vezetői olyan dolgokba is beleszólnak, ami nem tartozik a hatáskörükbe, s ezzel korlátozzák a menedzser mozgásterét.

Az elmúlt évben Hicks és George Gillett társtulajdonos sokszor összetűzésbe került Benítezzel, a csapatot Bajnokok Ligája-győzelemhez segítő egykori Valencia-tréner azonban Anglia egyik legjobb csapatát faragta a Poolból, amely most komolyan harcban áll a bajnoki címért.

A szurkolók éppen ezért egyértelműen a szakvezető mellett állnak, s úgy tűnik, a tulajdonosoknak sincs baja a mesterrel.

„Ahogy azt már korábban elterveztük, a Chelsea elleni mérkőzésre Angliába utazunk. Akkor mindent tisztázni fogunk egymással. Úgy gondolom, hogy Benítez megpróbálja olyan helyzetbe hozni magát, ami a leginkább elősegíti a munkáját. Biztos vagyok benne, hogy Rafa szereti a Liverpoolt, és hogy továbbra is ő akar maradni a menedzser” – tette hozzá a Dallas Stars jégkorongcsapatot is tulajdonló Hicks.

„Nincs ügy Benítez és a tulajdonosok között. Ügy mindössze azért van, mert Rafa még jobbá akarja tenni a csapatot”.

Korábban már megírtuk, hogy a spanyol edző feltételhez kötötte szerződése meghosszabbítását: a Liverpool Echonak adott nyilatkozatából kitűnik, hogy szabad kezet szeretne a menedzseri döntések meghozatalában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik