Gera a vereség ellenére nem bánja, hogy távozott a West Bromtól

Vágólapra másolva!
2008.10.06. 15:02
Gera Zoltán szombaton először lépett pályára volt csapata, a West Bromwich Albion ellen, de nem sok öröme volt a mérkőzésen. Bár a középpályás végigjátszotta a 90 percet, csapata 1–0-ás vereséget szenvedett. Gera a meccs után a Mirror című angol lapnak elmondta, a vereség ellenére nem bánja, hogy nyáron a Fulhamhez szerződött.
Gera Zoltán nem bánja, hogy a Fulham-hez szerződött
Fotó: Action Images (archív)
Gera Zoltán nem bánja, hogy a Fulham-hez szerződött
Gera Zoltán nem bánja, hogy a Fulham-hez szerződött
Fotó: Action Images (archív)
Gera Zoltán nem bánja, hogy a Fulham-hez szerződött

FANZONE TIPPJÁTÉK


A Fanzone és a Nemzeti Sport közös tippjátékában a hazai NB I és öt kiemelt európai labdarúgó bajnokság mérkőzéseinek, valamint a Bajnokok Ligája összecsapásainak megtippelésével bebizonyíthatja, hogy otthonosan mozog a foci világában. Mutassa meg Ön is, hogy mennyire ért a labdarúgáshoz!
„A vereség ellenére úgy érzem, hogy a Fulham a bajnokság sroán meg fogja előzni a West Brom együttesét” – kezdte a hazaiak 1–0-ás győzelmével befejeződő bajnoki utáni nyilatkozatát Gera Zoltán.

A magyar válogatott középpályás annak ellenére bízik csapatában, hogy a Fulham hat meccs után megszerett hat pontjával csak a 17. helyen áll az angol élvonalban, míg korábbi csapata, a West Brom jelenleg a 9., igaz az újonc birminghamiek csak négy ponttal gyűjöttek többet a londoniaknál akiknek egyébként van egy elmaradt meccse a Manchester United ellen.

„Nem bántam meg, hogy a nyáron a West Bromtól a Fulhamhez szerződtem. Kaptam egy jó ajánlatot, és éltem a lehetőséggel” – mondta Gera azt követően, hogy először lépett pályára vendégként a birminghami Hawthorns stadionban.

A találkozót követően Gera korábbi menedzsere, Tony Mowbray elmondta, hogy játékosai maximálisan megvalósították azt, amit előre megbeszéltek, és a Fulham legyőzésével bebizonyították, hogy helyük van az élvonalban.

„Nekünk a túlélés, vagyis a bennmaradás a célunk ebben a szezonban, és a szombati győzelemmel bebizonyítottuk, hogy jó úton járunk” – fogalmazott Mowbray.

A következő fordulóban a Fulham a Sunderlandet látja vendégül, míg a WBA a Manchester Unitedhez látogat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik