Anelka szívesen játszana együtt a brazil Robinhóval a Chelsea-ben

Vágólapra másolva!
2008.07.31. 12:06
Nicolas Anelka, a Chelsea támadója az angol Daily Mirror című napilapnak elmondta, nagyszerű játékosnak tartja a Real Madrid brazil csatárát, Robinhót, és örülne, ha a következő idényben egy csapatban játszanának. Anelka elárulta azt is, hogy még mindig szörnyű emlék számára a BL-döntőben kihagyott tizenegyese.
Anelka örülne, ha Robinho a Chelsea-ben játszana
Fotó: Imago
Anelka örülne, ha Robinho a Chelsea-ben játszana
Anelka örülne, ha Robinho a Chelsea-ben játszana
Fotó: Imago
Anelka örülne, ha Robinho a Chelsea-ben játszana

A Chelsea már korábban bejelentkezett a Real Madrid brazil támadójáért, Robinhóért. A londoni „kékek” francia csatára, Nicolas Anelka nem fél attól, hogy nem maradna számára hely a csapatban a királyi gárda játékosának érkezésével.

„Robinho fantasztikus játékos – mondta Anelka a Daily Mirrornak. – Bármikor képes helyzetet kialakítani, és gólt lőni. Úgy gondolom, hogy a Chelsea-ben a pálya bal oldalán fog játszani, de bárhol képes jól futballozni.”

„Robinho nagyszerűen ért a góllövéshez, de gyakran ad gólpasszt is. Egy olyan csatár számára, mint én nagyon jó egy ilyen játékos a csapatban. És a Chelsea-nek is kedvezőbb, ha több kiváló játékosa van” – tette hozzá a francia.

Anelka azt is elárulta, hogy még mindig nem tette túl magát a Chelsea Bajnokok Ligája-döntőbeli vereségén, amikor a tizenegyespárbajban Edwin van der Sar kivédte lövését.

„Számomra rendkívül nehéz volt a BL, mivel csak a kupasorozat közepén csatlakoztam a Chelsea-hez, és nem a saját posztomon játszottam. Nekem jobban fekszik a középcsatár posztján játszani, nem pedig a bal vagy a jobb szélen” – mondta Anelka.

„Még mindig nagyon sokat gondolok a kihagyott tizenegyesemre. Mindig szörnyű érzés büntetőt hibázni, főleg amikor nem játszottál annyit a versenysorozatban, amennyit szerettél volna” – tette hozzá.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik