Gera Zoltán megszerezte első találatát új együttese színeiben

Vágólapra másolva!
2008.07.26. 19:41
Az első gólpassz után az első találatra sem kellett sokat várni: Gera Zoltán megszerezte első gólját a Fulham színeiben, a magyar középpályás találata egyben a győzelmet is jelentette az angol csapat számára. Az együttes vasárnap tér haza Angliába, ahol tovább folytatják a bajnoki felkészülést.
Gera győztes gólt szerzett
Foto: Action Images (archív)
Gera győztes gólt szerzett
Gera győztes gólt szerzett
Foto: Action Images (archív)
Gera győztes gólt szerzett

A Dél-Koreában túrázó Fulham az ulszani világbajnoki stadionban lépett pályára szombaton, az ellenfél a helyi Ulszan Hyundai csapata volt.

Gera Zoltán a kezdőcsapatban kapott helyet, és megszolgálta edzője bizalmát: a 79. percben szerzett találatával eldöntötte a mérkőzést.

A magyar játékos már a tizedik percben is veszélyeztetett: harminc méterről leadott bombáját azonban hárította az ellenfél kapusa.

Ami nem sikerült a találkozó elején, az összejött az utolsó negyedórában: bár Gera első próbálkozását ekkor is hárította Kiim Young Kwangk, de a kipattanó utáni kavarodásból már a magyar középpályás jött ki jobban, és megszerezte első gólját a Fulham színeiben.

Roy Hodgson együttese vasárnap tér vissza Angliába, ahol tovább folytatja felkészülését a Premier League következő idényére, a játékosok legközelebb augusztus másodikán lépnek pályára, a Birmingham City együttese ellen.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, DÉL-KOREA

EREDMÉNY
Ulsan Hyundai–FC Fulham 1–2 (1–0)
Fulham: Mark Schwarzer, Moritz Volz, John Pantsil, Aaron Hughes, Paul Konchesky, Danny Murphy, Simon Davies, Leon Andreasen, Gera Zoltán, Eddie Johnson, Bobby Zamora
Gólszerzők: Lee Dzsin Ho illetve Simon Davies, Gera Zoltán

GERA-GÓL A FULHAM MEZÉBEN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik