Labdarúgás: idegenben győzte le az FTC az Újpestet az U19-esek között

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2023.03.19. 09:59
Címkék
Az Országos U19-es bajnokság A-csoportjának 4. fordulójában a lilák szereztek vezetést, ám a listavezető zöldek 3–1-re nyertek idegenben.

Az Országos U19-es labdarúgó-bajnokság A-csoportjának 4. fordulójában mérkőzött meg az Újpest FC és a Ferencvárosi TC korosztályos csapata, a rangadó a vendégek 3–1-es győzelmével zárult. Hiába tettek szert korai vezetésre Müller Márk 18. percben szerzett gólja révén a lilák, a 29. percben Almássy Levente András góljával egyenlített a Fradi, majd a második félidőben Gágyor Domán Szilárd és Berényi Erik szerzett találatával magabiztosan győzött a listavezető.Müller Márk 18. percben szerzett gólja révén a lilák, a 29. percben Almássy Levente András góljával egyenlített a Fradi, majd a második félidőben Gágyor Domán Szilárd és Berényi Erik szerzett találatával magabiztosan győzött a listavezető.

"Nagyon sajnálom a fiúkat, mert ez volt az a mérkőzés, ahol nem érdemeltünk vereséget. Meggyőződésem, hogy jobb futballt játszottunk az ellenfélnél. Három dologra tudom levezetni ezt az eredményt. Először is volt egy marék balszerencsénk, kapufát is lőttünk gólvonalról, másodszor 1–1-nél nem kaptunk meg egy jogos 11-est, harmadszor pedig a Fradinak 1–1-nél egy lesállás után ítéltek 11-est. 

Tehát a játékvezetők is nagyon nagy mértéken belenyúltak az összecsapásba,

a két kiállításunkról nem is beszélve. Valamint egy-két egyéni teljesítmény is elmaradt a vártól."

– értékelte a vereséget az Újpest vezetőedzője, Véber György az ujpestfc.hu-nak.

Országos U19-es labdarúgó-bajnokság, A-csoport, a 4. forduló élcsoportja
1.
Ferencvárosi TC 13 pont
2. Vasas Kubala Akadémia 10 pont
3. Újpest FC 9 pont                 

 

(Kiemelt kép forrása: ujpestfc.hu)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik