Világsztár lett a Llodrát a tornáról „kibuktató” labdaszedő kislány

Vágólapra másolva!
2009.06.25. 15:44
Gyorsan világszerte ismert lett Erin Lorencin, az egy ütközés során a francia Michael Llodra sérülését okozó wimbledoni labdaszedő lány. Az angol tinit Llodra egy rövidítésre sprintelve döntötte fel hatalmas lendülettel, és akkorát esett, hogy nem sokkal később fel kellett adnia a találkozót. Valószínűleg hasfalhúzódása van, de lehet, hogy izom is szakadt.

LLODRA BALESETE ERIN LORENCINNEL

LLODRA BALESETE ERIN LORENCINNEL


A 2009-es wimbledoni torna alighanem legbizarrabb balesetét szenvedte el Michael Llodra, aki egy labdaszedő lánnyal ütközött Tommy Haas elleni meccsén, és ezután sérülés miatt fel is kellett adnia a találkozót. Az ütközés gyorsan világszerte ismertté tette a 15 éves labdaszedőt, Erin Lorencint, aki nem sokra emlékszik az esetből.

„Teljesen váratlanul ért, hogy Llodra nem tudta megfogni a lendületét, és lesodort a lábamról. Sokkban voltam, gyakorlatilag nem emlékszem semmire” – mondta Lorencin a Reutersnek.

Társa, Chloe Chambers szerencsésebb volt: tízezer néző előtt ütögethetett Tommy Haasszal, aki kint maradt játszani egy kicsit a labdaszedőkkel.

„Amikor hazaértem, a világ minden tájáról kaptam telefonhívásokat, hogy láttak Haasszal játszani. Csodálatos volt, hogy az egyes pályán ütögethetek egy klasszissal, aki a végén még meg is tapsolt” – mondta.

Llodra érthető módon elkeseredetten konstatálta bizarr balesetét.

„Nagyot estem, és éles szúrást éreztem a hasamban. Tudtam, hogy elszakadhatott valami, de pontos diagnózist még nem kaptam” – mondta a francia teniszező, aki akár hónapokat is kihagyhat.

Llodra nem tudta megfogni a lendületét, így nekiment a háló szélén várakozó labdaszedő lánynak
Fotó: Reuters
Llodra nem tudta megfogni a lendületét, így nekiment a háló szélén várakozó labdaszedő lánynak
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik